Когато търсим облекло за студеното време, неизменно пуловерът е първата

...
Когато търсим облекло за студеното време, неизменно пуловерът е първата
Коментари Харесай

Мъжки пуловери за този сезон - небрежно поло и романтични жилетки

Когато търсим облекло за студеното време, непроменяемо пуловерът е първата дреха, за която се сещаме. И за това има причина - пуловерите се оферират в безчет дизайни, материи и кройки, които могат да предложат освен жанр, само че и комфорт и топлота.
Как да изберете верния пуловер?
Неподходящият пуловер може да провали цялата ви визия, без значение какъв брой моден е дизайнът или първокласна материята. Залагайте на облекла, които са освен удобни, само че и подобаващи за вашата фигура и мотива, по който ги избирате. Ето и някои от нашите оферти:

Класическа жилетка

Жилетката е претърпяла забележителна стилова еволюция, трансформирайки се от скучна дреха в съвременно мъжко облекло. Днешните мъже ловко съумяват да демонстрират нейната еластичност и грациозност. Изберете прилепнала жилетка от фина плетка, с цел да постигнете грациозен контур. Ако търсите по-неформална визия може да заложите на модел от едра плетка.

Жилетка с цялостен цип

Пуловерът с цялостен цип обезпечава удобството на суитшърт с топлината и стила на обичаен пуловер. Тази универсална дреха е лесна за обличане и събаряне, прави я идеална за тези, които са непрекъснато в придвижване или търсят дреха за бързо изменящото се време. Можете да носите тази жилетка напълно затворена за типичен тип или да я оставите леко отворена, с цел да покажете блузата или ризата изпод. Ципът от своя страна основава елегантна линия, която издължава фигурата и прибавя нотка на модерност.

Пуловер с поло яка

Ако търсите изискана визия в хладното време, пуловерът с поло яка от фина материя е съвършеният избор. Комбинирайте го със сако или палто, с цел да постигнете изтънчен тип, който е подобаващ както за офиса, по този начин и за елегантна вечеря. Съчетайте цветовете на поло пуловера със сакото - да вземем за пример носете бежово поло с кафява горна дреха, за спомагателна стилна нотка.

Полуполо 

Пуловерът с " подправена " поло яка или полуполо е моден отговор на изменящите се сезони. Този неповторим дизайн обезпечава топлота без цялостното покритие на полото, предлагайки минималистичен метод в сходство със актуалните фешън трендове. Това е опция за тези, които считат полото за прекомерно тясно или топло, само че въпреки всичко търсят стила с високата яка, който неизбежно е изключително подобаващ за една елегантна визия.
Каква материя да изберете за пуловера?
Платът значително въздейства върху топлината, комфорта и естетиката на вашата дреха. Най-често употребяваните материи за мъжки пуловери включват памук, вълна, кашмир и синтетични материали. Докато памучните пуловери са налични и универсални, вълнените пуловери оферират доста повече топлота и устойчивост. Кашмирът от своя страна е прочут със своето първокласно чувство и изтънчен външен тип и е изключително подобаващ за пуловери, които ще съчетаете с публична или бизнес визия. Синтетичните материали като полиестер и акрил са идеални за спортни пуловери, като оферират дишащи свойства, което ги прави удачни за всекидневно носене. А на  ще отриете пуловерите, от които имате потребност, без значение дали търсите стилна дреха за офиса или жилетка, която да ви стопли в студените зимни дни. И без значение какъв модел и материя изберете, не забравяйте, че всичко е обвързвано с постигането на баланс сред комфорт и жанр.

 

*публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР