Когато стилът ви говори сам за себе си, не е

...
Когато стилът ви говори сам за себе си, не е
Коментари Харесай

9 артикула от мъжки гардероб, които жените обичат

Когато стилът ви приказва самичък за себе си, не е нужно да казвате и дума. Това важи за същинските господа. Красив джентълмен, облечен в крайник с модата, може да завоюва сърцето на всяка жена.
Днес бихме желали да поговорим за детайлите на мъжкото облекло, които ще се харесат на всяка жена.

9. Добър чифт обувки

Добрият чифт обувки е един от най-важните детайли на всеки тоалет, който може да каже доста за даден човек. Всяко момиче знае, че обувките би трябвало да са спретнати и да подхождат на нюанса на панталона или да са по-тъмни. Ето за какво дамите постоянно обръщат внимание на този детайл от мъжкия дрешник.

8. Хенли риза

Хенли ризата е нещо, което в никакъв случай не излиза от мода. Тя е измежду обичаните облекла на холивудските звезди и известни спортисти. Ризата без яка с копчета начело е това, по което множеството дами полудяват.

7. Бяла риза и дънки

Дънки и бяла риза е композиция, с която никой не може да се обърка. Този жанр кара мъжете да наподобяват по-мъжествени и по-привлекателни.

6. Пуловери с V-образно деколте

Жените обичат пуловери с V-образно деколте върху момчетата. Когато тази дреха се носи от мъж, това основава усещане за добре учтив човек, който знае по какъв начин да се грижи за себе си.

5. Запретнати ръкави и тънка вратовръзка

Този външен тип е съвършената композиция от немарливост и шикозна прелест. Завитите ръкави и вратовръзката ви придават тип „ отвън работа “, който споделя: „ Аз съм ангажиран човек, само че работата ми не е единствената пристрастеност, която ме движи. “

4. Сако

Сакото е класика и в никакъв случай няма да излезе от мода. С вярното нагласяване, то прави излъскана презентация и работи добре за всеки. Добър залог е, че мъжът, облечен в съвършено сако, е жива фантазия за всяка жена.

3. Аксесоари подбрани с усет

Кожените гривни или техните плетени разновидности са на върха на известността този сезон. Те могат да придадат на мъжкия тип малко сантиментална прелест. Това е, което девойките намират за в действителност секси.

2. Шапки

Що се отнася до аксесоарите, вярната шапка в действителност може да преобрази облеклото на всеки мъж и да го отличи от тълпата. Затова изберете подобаващата шапка и се пригответе да бъдете в центъра на вниманието на девойките.

1. Добре поддържан външен тип

Мъжът може да носи стилни облекла или съвременни аксесоари, само че в случай че не наподобява спретнато и подредено, се съмняваме, че ще направи положително усещане. Изчистеният, подреден външен тип постоянно е положително встъпление, в случай че мъжът желае дамите да го харесват.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР