Когато става въпрос за връзки, едно от най-обезсърчителните неща е,

...
Когато става въпрос за връзки, едно от най-обезсърчителните неща е,
Коментари Харесай

6 правила, които трябва да спазвате, ако той спре да ви пише

Когато става въпрос за връзки, едно от най-обезсърчителните неща е, когато мъжът, с който излизате, внезапно изчезне. Не ви написа или пък е заречен да ви се обади, само че не го е направил. И всичко това ви влудява, тъй като се чудите какво тъкмо се е объркало посред ви.

Мъжете в действителност стопират да споделят по ред аргументи, написа flagman.bg. Може би е бил притеглен от различен човек, може би се опасява, че нещата стават прекомерно съществени или към момента не е претърпял някогашната си другарка. Когато мъжът спре да поддържа връзка, нормално това споделя повече за него, в сравнение с за вас. Ако се стигне до това, допустимо най-скоро направете идващите 6 неща:
1. Не го бомбардирайте със известия
Когато някой не ви дава отговор, най-лошото нещо, което можете да извършите, е да го заливате със известия. Това в действителност е най-лесният и бърз метод да отблъснете един мъж.

2. Следвайте 3-дневното предписание
3-дневното предписание нормално се ползва след първа среща, само че може да се употребява когато и да е. Просто 3 дни не му пишете/обаждайте, с цел да видите дали той самият ще ви потърси. Можете да извършите това, когато той спре да комуникира с вас, с цел да му дадете време да се върне. Равните старания в общуването са положителни за връзката.
3. Ако е допустимо, срещнете се онлайн
Най-добре е да се видите очи в очи, с цел да усетите неговите планове към вас. Освен това, ще имате опция да се облечете по този начин, че да го впечатлите и да привлечете вниманието му. Мъжете са образни същества и от време на време имат потребност от малко увещание за това какъв брой фантастични сте. Ще разберете, че нещо не е наред, в случай че се държи извънредно или заобикаля погледа ви.
4. Внимавайте на кого се оплаквате
Знаем, че целият този сюжет най-вероятно ви разстройва. Само внимавайте на кого се оплаквате. Със сигурност не е добра концепция да споделяте пред общи познати, защото те могат да му кажат или пък да създадат по този начин, че нещата да наподобяват по-драматични. Отворете се пред членове на вашето семейство или пред другари, за които знаете, че можете да им се доверите.
5. Не пишете за връзките ви в обществените мрежи
Това е сред вас и този мъж, не е работа на никой различен. Избягвайте да пишете хапливи или трагични постове, които явно са за него, в обществените мрежи. Може би си мислите, че по този начин ще привлечете вниманието му, само че в действителност по-скоро ще изглеждате незрели и изцяло ще го отблъснете.
6. Продължете напред
Ако той продължава не ви написа, съществено, забравете за него и продължете. Ако не му обръщате внимание и си вършиме вашите неща, това е доста по-добро обръщение, в сравнение с да му изпратите дълго известие, в което му обяснявате какъв брой е ужасяващ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР