Когато става въпрос за почистване на готварската печка, няма нищо

...
Когато става въпрос за почистване на готварската печка, няма нищо
Коментари Харесай

Защитете вашата готварска печка от упорита мазнина и мръсотия с 79p shower essential

Когато става въпрос за разчистване на готварската печка, няма нищо по-лошо от упоритата нечистотия, която просто няма да се измести - без значение какъв брой грес за лактите нанесете.

Всъщност проучванията разкриха, че британците са най-склонни да заобикалят почистването на фурната, в сравнение с всяка друга част от вкъщи. Анкетата измежду 2238 притежатели на жилища в Обединеното кралство, извършена от Web Blinds, откри, че 71 % заобикалят досадната задача непременно.

За благополучие, един домашен гуру показа елегантен трик, с цел да направи елементарната работа малко по-лесна и ще ви коства единствено 79p. Експертът по домакински интериор Клер, която се назовава @forever_and_always_home онлайн, показа своя шампоан за бляскав аспиратор без мазнини.

В Instagram Клеър сподели: „ Обичам да намирам различни приложения за продуктите, изключително когато резултатите са толкоз положителни. Използвам шампоан, с цел да почистя абсорбатора си. Той основава защитна преграда против прахуляк, оказва помощ за унищожаване на маз...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР