Когато става въпрос за пазаруване, статистиката сочи, че жените са

...
Когато става въпрос за пазаруване, статистиката сочи, че жените са
Коментари Харесай

Жените или мъжете пазаруват повече на Черен петък

Когато става въпрос за извършване на покупки, статистиката сочи, че дамите са по-големи почитатели на шопинга и могат да прекарат часове, обикаляйки магазините. Това им доставя голямо наслаждение, успокоява ги и ги кара да се усещат ужасно.

Пазаруването при дамите е дълъг развой, който включва умерено и деликатно разглеждане на всички артикули, сравняване на качеството и цените, експериментиране на разнообразни модели облекла, даже и консултиране с приятелки.

Но не би трябвало да подценяваме и мъжете, тъй като и измежду тях има огромни фенове на шопинга. Разликата е, че представителите на мощния пол пазарят много по-бързо, като авансово си набелязват съответни артикули, от които имат потребност.

Но кой в действителност пазари повече по време на дълго чакания – мъжете или дамите, както и какви артикули се оферират най-често за двата пола, ще разберете в тази публикация.

Жените или мъжете вършат повече покупки по време на Черния петък?

Както споменахме към този момент, дамите са по-големи шопинг фанатици и просто обожават да пазарят.

Нещата обаче са малко по-различни, когато приказваме за Черен петък.

Поради огромните понижения и отстъпки на този ден, доста мъже също се включват в огромното извършване на покупки. В някои страни статистиката сочи, че точно мъжете харчат повече от дамите.

Разликата е, че представителите на мощния пол избират да избегнат опашките и огромните скупчвания в магазините и по тази причина пазарят основно онлайн.

Едно може да се каже сигурно – на този ден хората са склонни да похарчат повече пари, тъй като са изкушени от промоциите, които им оферират другите търговци.

Какви артикули за дами се оферират по време на Черен петък?

Търговците оферират огромно многообразие от артикули за дами по време на Black Friday. Представителките на нежния пол могат да се възползват от страхотни понижения на обичани от тях артикули, като:
(гримове, кремове, парфюми и др.) Дрехи Обувки Бижута Електроуреди и доста други
Жените могат да попаднат на страхотни находки и да си закупят качествени маркови артикули на доста по-ниски цени.

 x Shutterstock

Какво да чакат и мъжете?

По време на Black Friday мощните половинки също може да чакат огромни понижения на желани от тях продукти. Тъй като знаем, че мъжете си падат доста по техниката, не е изненада, че най-търсените артикули от тях са: смарт телефони, преносими компютри, таблети, фотоапарати, и други. Тези артикули ще се оферират на по-ниски, конкуриращи се цени, както във физически магазини, по този начин и онлайн.

Други мъжки продукти, които търговците ще предложат на промоция на Черния петък, са козметика, облекла, обувки и аксесоари.

Физически или онлайн магазини да изберем за Black Friday?

Някои хора обожават процеса на извършване на покупки, по тази причина може би ще изберат да посетят физически магазини и да прегледат на място предлаганите от търговците продукти.

Да не забравяме, обаче, че огромните понижения ще привлекат тълпи от хора, които ще образуват големи опашки и скупчвания по моловете и комерсиалните вериги.

Ето за какво извършването на покупки онлайн на Черен петък е по-добрият избор, който ще ви спести време и нерви. От дома или офиса, вие ще може умерено да разгледате предложенията на разнообразни уеб сайтове, да сравните цените на определени от вас продукти и да си закупите това, което най-вече ви допадне.

Разнообразие от продукти и то на доста положителни цени ще може да откриете в онлайн магазина , който и тази година ще предложи преференциални предложения на Черния петък.

Изборът ще е огромен, по тази причина не чакайте до последния миг, а си набележете артикули още в този момент!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР