Когато става въпрос за мода, Ким Кардашян е наистина посветена

...
Когато става въпрос за мода, Ким Кардашян е наистина посветена
Коментари Харесай

Какво пожертва Ким, за да се издокара за Мет Гала?

Когато става въпрос за мода, Ким Кардашян е в действителност отдадена на това да събира всички погледи.

На тазгодишния благотворителен бал Мет Гала госпожа Уест още веднъж бе в центъра на светкавиците в неповторима рокля на дизайнера Тиери Мюглер, изглеждайки безусловно като влажен сън.

Но хубостта има своята цена! За да се появи в целия си искра, Ким е жертвала вървене до тоалетна, седене и даже дишане. Риалити звездата на прави куп самопризнания във видео за Vogue, като разясни, че с цел да се затвори корсетът на облеклото ѝ се налагало да оказват помощ трима индивида!

„ Окей, Анна Уинтур, в случай че не седнал съм на събитието, към този момент знаеш за какво. Ще се разхождам, ще си приказвам с гостите, само че не мога да седнал съм. Пожелайте ми шанс! Няма да мога да вървя до тоалетна 4 часа! Обмисляме проект какво да върша, в случай че ситуацията стане напечено “, показа звездата.

Превозването на Кардашян до бала също е било същинско предизвикателство. „ Помолих ги да сложат стол и се возих във ван с стълб по средата, за който да мога да се държа “, добави тя.

Тоалетът на Ким в действителност бе уникален. Изработката му е лишила към 8 месеца и той е първото създание на дизайнера за последните 20 години. Мюглер е желал да пресъздаде визия на жена, излизаща от океана.

tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР