Когато става въпрос за хамбургери Big Mac, Дон Горски си

...
Когато става въпрос за хамбургери Big Mac, Дон Горски си
Коментари Харесай

Мъж отпразнува 50 години, откакто яде хамбургер Big Mac почти всеки ден

Когато става въпрос за хамбургери Big Mac, Дон Горски си има привички.

Жителят на американския щат Уисконсин e ял по един подобен хамбургер съвсем всеки ден през последните 50 години ― над 32 000 към предишния август, съгласно върховете на Гинес.

Тази серия стартира на 17 май 1972 година, когато Горски купува кола от татко си и отива с нея до McDonald’s, с цел да си купи Big Mac, който е една от запазените марки на веригата за бързо хранене, осведоми FDL Reporter.

“В оня миг си споделих: ‘Вероятно ще хапвам такива до края на живота си,’” декларира Горски пред Гинес през предходната година.

Тази седмица Горски се завърна в същото това заведение на McDonald’s, с цел да отпразнува 50 години на съвсем ежедневна консумация на Big Mac.



Въпреки че в някои дни той е хапвал по два или повече хамбургера Big Mac, Горски е пропуснал осем дни за този интервал, включително и един път, когато снежна стихия затваря кварталния McDonald’s през 1982 година, както и в деня, когато умира неговата майка, написа Huffpost.

Любовта на Горски към Big Mac не е единствено локална. Той е консумирал хамбургера във всички 50 щата в Съединени американски щати, както и в Канада. Той даже е хапвал хамбургери Big Mac, които са му донесени от други страни, съгласно FDL Reporter.

Рекордьорът няма проекти да стопира скоро.

“Ако се опитам да доближи до 40 000, това ще ми отнеме още към 14 години,” споделя Горски пред WBAY TV, откакто доближава до 30 000. “Не мисля, че 35 000 се отбелязва, тъй че евентуално ме чакат още 14 години, а тогава ще съм на 78 години! Ще забележим по какъв начин се оправям тогава.”

Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР