Когато става дума за секс, много по-често се говори за

...
Когато става дума за секс, много по-често се говори за
Коментари Харесай

Защо е полезно да не правите секс?

Когато става дума за секс, доста по-често се приказва за изгодите от дейния полов живот. Липсата на секс обаче също има своите преимущества.

Въздържанието от секс е умишлено решение, което човек взима. И въпреки въздържанието от каквито и да е полови интензивности да се свързва най-много с религиозни възгледи, това не всеки път е по този начин. В множеството случаи хората вземат решение да не вършат секс, до момента в който не намерят верния сътрудник, с който да бъдат във връзка.
Какви са изгодите от неналичието на секс?
Въздържанието от секс има редица преимущества, като главните са свързани с предварителна защита както на прочувствените, по този начин и на физиологичните проблеми, свързани със полови контакти с непознати сътрудници. Освен това въздържанието от секс уголемява духовното благоденствие. Не на последно място неналичието на секс би могла да ускори черти на характера като въздържаност, себеконтрол и самообладание.

Въздържанието от секс може да помогне на човек да концентрира вниманието си върху други области в живота си, до момента в който не срещне вярната половинка.

Освен това опознаването на евентуалния сътрудник може да бъде доста по-добро, тъй като доста постоянно преценката на хората се замъглява, когато двама души вършат секс и то в действителност прекрасен секс. Когато половият акт се изключи от уравнението при започване на опознаването, двама души доста по-успешно могат да се видят и да преценяват дали са подобаващи един за различен.

 Добави изложение

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР