Когато става дума за пуловери, модните къщи следват правилото всяко

...
Когато става дума за пуловери, модните къщи следват правилото всяко
Коментари Харесай

Пуловерите в стила на 70-те са тотален хит през есента

Когато става дума за пуловери, стилните къщи следват правилото „ всяко ново нещо е добре забравено остаряло “. Топлите плетки съчетават ретро изискан и нова интерпретация на класическите модели и кройки. Както се видя и в последните дизайнерски сбирки, мекият и бухнал пуловер е измежду тези обичани сезонни облекла, които в никакъв случай няма да излязат от мода.

Тотален шлагер през този сезон са пуловерите, въодушевени от иконичния жанр на 70-те. Това включва мощно вталените модели, както и известните поло пуловери. Освен че акцентират красиво извивките ви, те излъчват мека топлота през хладните месеци. Бунтарският дух на 60-те и 70-те възражда плътните пуловери с висока яка и в мъжките сбирки. За да вплетете точната доза ретро и авангард в есенния си тоалет, заложете на черно поло и ярка пола. Все още не е късно да носите някои от летните си облекла, стига да ги комбинирате с неутрални тонове. Цикламеното е измежду тези цветове, които са настоящи и през есента, по тази причина не се колебайте да съчетаете цикламената си лятна пола със секси поло. Друга потвърдено ефектна композиция е тази на топъл кашмирен пуловер и пола от туид. За да извършите визията още по-интересна и да внесете контрастност, прибавете чифт груби боти или даже маратонки.

Овързайз пуловерът е най-комфортният тип плетка, който можете да носите през есента и зимата. На пръв взор може да наподобява малко жестоко и размъкнато, само че от вас зависи да се възползвате от скритите му козове. Комбинирайте обемиста овърсайз плетка с елегантна пола топ молив или ефектна пола и чеп. Добавете боти на висок ток за идеалния свършек на супермодерна и подобаваща за офиса визия. Удобните необятни пуловери внасят нехаен изискан в тоалета както никоя друга дреха в есенния ви дрешник. Подходящият овърсайз пуловер ще разкрие красиво шията и раменете, а с цел да приковете погледите върху тях още повече, прибавете изтънчено украшение. Колекциите на Zara, Balenciaga и Maison Margiela включват богато многообразие от овърсайз плетки, които стоят изтънчено на всеки контур. Имайте поради, че ниските на растеж дами би трябвало да бъдат деликатни с овърсайз моделите, които сортират. При тях с особена мощ важи правилото да не обличат повече от една обемиста дреха едновременно, с цел да запазят пропорциите уравновесени.

Плетките ви улесняват извънредно доста откъм съчетания. Те стоят еднообразно добре със непоколебим панталон, дънки, пола и чеп. Можете да ги носите с високи токчета, боти, ботуши, кецове и маратонки. Винаги настояща наклонност е комбинирането на риза и пуловер за разчупена младежка визия. Любимата ви бяла риза си отива с всеки пуловер, а резултатът е колкото моден, толкоз и удобен, защото обличането на пластове сигурно ще ви стопли. Добавете ниски обувки за излизане с другари или високи боти за настоятелен срещи. Ако пуловерът ви е в няколко цвята, се предлага ризата под него да бъде оцветена в един от тях. Цветовете на аксесоарите биха могли да скапват резултата от тоалета ви, по тази причина най-добре заложете на едноцветно колие.

През есента са настоящи топлите цветове като алено, жълто и оранжево. Нестандартен избор е пуловер в цвят камел. Този безпристрастен колорит е обичайно известен при палтата, защото пасва както на формалната, по този начин и на спортната част от дрешника ви. Обемен плетен пуловер в цвят камел ви дава цялостна независимост да вършиме есенни комбинации, изключително в случай че предпочитате да носите облекла на пластове, т. н. layering.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР