Когато става дума за професионално дълголетие, очевидно има какво да

...
Когато става дума за професионално дълголетие, очевидно има какво да
Коментари Харесай

Най-старата проститутка работила поне до 87 г.

Когато става дума за професионално дългоденствие, явно има какво да се научи от в този момент 93-годишната британка Шийла Фогел-Куп. Тя удря младите в земята в извънредно сложна специалност, а точно в най-древната, написа bg-voice.com Баба Шийла до неотдавна бе (и не се знае дали още не е) настояща продажница и е несъмнено, че през 2016 година, на 87 години, още е приемала клиенти. Тарифата ѝ е 250 лири на час.

Тя стана известна през 2010 година, когато занятието ѝ се разкри около присъединяване в X-Factor на внучката ѝ Кейти Уейзъл. Оттогава ползата към кариерата ѝ не стихва в продължение на няколко години. През 2014 година, на 85 години, Шийла е била в положение да обслужи 10 клиента седмично на към този момент упоменатите цени.

Тя не харесва, че е станала център на вниманието, тъй като по този начин някои от клиентите ѝ се уплашили и тя не желала да ги изгуби. „ Те виждат нещо в мен и това е хубаво чувство. Знам, че съм доста, доста секси “, споделя баба Шийла и явно потвърждава думите си с професионално дългоденствие.

Снимка: The Sun  Най-старата продажница работила най-малко до 87 година

Все отново би трябвало да се подчертае, че тя няма чак толкоз дълга кариера, както някои други нейни колежки, тъй като е почнала в специалността релативно късно – през 2004 година, след гибелта на брачна половинка си. Тогава тя сe утешавала в компанията на своите фенове, някои от които били малко над 20-годишни. Шийла не крие повода за насочване към най-древната специалност и това не са парите. Та просто обичала секса. Признава, че няма задръжки.

„ Най-важната причина е тъй като обичам секса. Дори мисълта за него ме кара да се усещам по-добре “, признава тя.

За професионалните ѝ отговорности на 87 години се потвърждава от уебсайт за възрастни компаньонки, който през 2016 е предложил услугите ѝ. Тя работи под псевдоним. Обичащата плътските удоволствия пенсионерка е указала на уеб страницата какво може да даде и какво да чакат в леглото с нея. Най-пресният отзвук за нея я описвал като „ чудесна дама, която добре знае тъкмо какво да прави и кой бутон да ми натисне “, написа „ Сън “.

Други удовлетворени клиенти я окачествяват като „ чувствена “ и акцентират какъв брой добре тя ги подготвя с прелестен диалог. В изявление от 2011 година бабата сподели за внучката си Кейти, че „ изцяло унищожила кариерата ѝ “, като станала причина да бъда разкрита, само че все пак тя я обича и ѝ желае единствено положителното. Тъй като към момента е била търсена и през 2016 година, на 87 години, е ясно, че най-възрастната продажница в Британия сполучливо е преодоляла това разтърсване, написа Блиц.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР