Когато става дума за полети на дълги разстояния, удобната седалка

...
Когато става дума за полети на дълги разстояния, удобната седалка
Коментари Харесай

Това са най-удобните седалки в икономична класа в света

Когато става дума за полети на дълги дистанции, комфортната седалка може да е от голямо значение.
Нова ранглиста на Skytrax дефинира седалките Sky Larger на Japan Airlines като най-хубавата оферта за икономична класа - за трети път през последните четири години.
Седалките, които JAL слага през 2013 година в самолетите си, обслужващи интернационалните направления, имат удобен дизайн и характерности, които обезпечават на пасажерите по-голям комфорт.
Разстоянието сред облегалката на едната седалка и облегалката на идната варира от 83 до 84 см, според от самолета. Това е доста обилно, спрямо доста други самолетни компании.



Например, местата на JAL на Boeing 767-300ER имат разстояние от 84 см по този индикатор, до момента в който седалките на Austrian Airlines на същия модел аероплан са с разстояние от 76 см.
Седалките на Asiana Airlines варират от 78 до 81 см, а на Air Canada - от 78 до 83 см, съгласно SeatGuru, представени от T+L.
За да разполагат пасажерите с по-голямо пространство, самолетната компания избира конфигурацията 2-4-2- на своите Boeing 787, до момента в който множеството авиолинии нормално извършват 3-3-3 оформление на седалките.
Това разрешава на Japan Airlines да добави спомагателни 5 сантиметра пространство, като широчината на седалката е от към 48 см.

Освен спомагателното пространство, седалките оферират в допълнение място за предпазване, пластмасов държач за бутилки и торба за аксесоари, както и 10.6-инчов екран за развлечение.
Полетите в икономи класа на JAL на дълги дистанции също по този начин включват улеснения, като две безвъзмездни чекирани чанти, сезонни менюта за хранене в самолета, основани в съдействие с известни готвачи, снек бар на самообслужване на европейските и северноамерикански направления на самолетните компании и минерална вода, бутилирана в японския град Цузан.
JAL е петзвездна самолетна компания, съгласно Skytraх, с помощта на храната, седалките в икономична и летищните салони за първа класа.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР