Когато става дума за нашия дом и имущество, няма по-важна

...
Когато става дума за нашия дом и имущество, няма по-важна
Коментари Харесай

Застраховката „Бонус дом+“ дава защита на имота и неговите обитатели

Когато става дума за нашия дом и имущество, няма по-важна тематика от сигурността. Но до момента в който всички мислят по какъв начин да създадат мястото, в което живеят, оптимално безвредно за обитаване, мнозина пропущат един доста значим аспект - застраховката.

Глобалните климатични промени стават все по-опасни за здравето и живота на хората, както и за техните парцели и имущество. През последните години, в резултат на климатичните промени, се следи нарастване на катастрофичните събития, като стихия, градушка, наводнения в това число и от пороен дъжд. България не прави изключение от тази наклонност. Почти всяка година има обитаеми места в страната, които са потърпевши от такива естествени феномени. И още нещо – тревожните опасения на сеизмолозите за България са, че е „ време ” за разрушително земетресение. България е земетръсна зона и рискът е значителен. Последствията могат да бъдат пагубни, а тяхното възобновяване би изисквало забележителен финансов запас. Земетресенията в последните години на разнообразни точки по света са показателни за мащаба на злополуките, които това разрушително естествено злополучие нанася.

За страдание, в доста малко от случаите потърпевшото имущество е застраховано. Причините за това са доста, само че сигурно сред тях е и слабата осведоменост на хората по отношение на опциите за обезпечаване.

Застраховката на парцел предлага обилни преимущества и е изключително значим детайл в обезпечаването на финансова непоклатимост и успокоение. Всеки огромен осигурител може да спомага с сходна услуга, само че полицата „ Бонус дом+ ” на „ Булстрад “ несъмнено изпъква измежду другите оферти на пазара.

Предназначена е както за парцели, по този начин и за движимо имущество, намиращо се в жилището. “Бонус дом+ ” може да покрие и слънчева апаратура за лични потребности на застрахования. Разбира се, парцел от всевъзможен темперамент е огромна инвестиция и никой не би желал да остави късмет за загуба. Затова и полицата покрива най-често срещаните непредвидени събития, като пожар, наводняване, земетресение, късо съединяване или токов удар, кражба и вреди от влизане с щурм или при опит за такова.

Едно от най-големите преимущества на застраховката на парцел е, че дава финансова сигурност. В случай на непредвидени събития застрахователната компания ще покрие разноските за възобновяване. Това значи, че притежателят няма да поема цялата финансова тежест и може да се върне към естествения си живот – бързо и без огромни загуби.

Но с изключение на самото имущество, застраховката пази и жителите. „ Бонус дом+ ” покрива и разноските при положение, че някой от семейството претърпи акцидент. Също по този начин се грижи за застрахованите и при други финансови проблеми, като да вземем за пример: загуба на приход от наем, ако парцелът е потърпевш. Сред другите покрития на полицата са: разноски за отключване на ключалка и разноски за издаване на документи. Изплащат се и вреди породени от домакински любим и даже акцидент на самия него.

Изборът на вярната застраховка на парцел зависи от самостоятелните потребности и условия на притежателя. „ Булстрад ” улеснява сключването като не постанова самоучастие и няма потребност от попълване на въпросник и прелиминарен оглед. По този метод клиентите са минимално ангажирани с организацията.

Освен това, „ Бонус дом+ ” може да се заплати еднократно или на четири равни разсрочени вноски, без в допълнение оскъпяване.

Обичайно застраховката се подписва за 1 година, само че може да се контракти и по-дълъг период. Застрахователното покритие стартира след заплащане на наградата или при внасянето на първата вноска при разсрочен избор.

Покритието се приключва с приключване на периода на контракта, при преустановяване на контракта от някои от страните или при неплащане на дължима вноска със забавяне повече от 15 (петнадесет) дни.

„ Бонус дом+ ” е отлична опция за всеки притежател, който желае да си обезпечи оптималната сигурност.

Застраховката на парцел дава финансова непоклатимост, успокоение и отбрана на парцела и на живеещите в него. Тя съставлява значим детайл в ръководството на рисковете. Не пропускайте опцията да отбраните своя дом и имущество с „ Булстрад ”!

Несъмнено финансово грамотният българин, който отговорно застрахова имуществото си, постоянно си задава въпроса за стабилността на застрахователя и капацитета му да заплаща бързо и заслужено. Като водач на пазара по имуществено обезпечаване, „ Булстрад “ се стреми да предлага най-хубавите артикули и със стартирането на застраховка „ Бонус дом + “ тази цел е реализирана. За да са сигурни и спокойни, българските семейства имат потребност от благонадежден и финансово постоянен осигурител. Като компания с над 60-годишна история, „ Булстрад “ е потвърдила, че изцяло дава отговор на тези условия и е най-подходящият сътрудник, на който клиентите могат да разчитат. Нещо повече – компанията е част от огромна интернационална застрахователна група, което е спомагателна гаранция за професионализъм и финансова непоклатимост. „ Булстрад “ може да извърши своите отговорности при всевъзможни отрицателни условия, защитавайки значимото за своите клиенти.

Благодарение на необятната клонова мрежа на компанията и тази на сътрудниците – застрахователни медиатори, застраховка „ Бонус дом + “ е налична за продажби във всяка точка на страната.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР