Когато стартирате онлайн бизнес от нулата, вероятно имате нужда повече

...
Когато стартирате онлайн бизнес от нулата, вероятно имате нужда повече
Коментари Харесай

Технологии в дейтвие: NEXT BASKET демонстрира надеждност в нов тест

Когато стартирате онлайн бизнес от нулата, евентуално имате потребност повече от съответни обстоятелства, в сравнение с от красиви обещания. предлага на бъдещите си сътрудници резултати от действителни стрес проби за надеждност още преди формалното си пускане на пазара в Европа.

 

Едва няколко седмици откакто показа своя първи демо онлайн магазин, платформата ни показва и първите публични резултати от проби за устойчивост на натоварване.

 

Тестът включва по едно и също време обслужване на 50 000 потребителя и 5 000 чек-аут стъпки за довеждане докрай на поръчка, а резултатите са еднопосочни - непроменена скорост на зареждане, нулева загуба на функционалности и никакви проблеми за потребителите.

 

Преведено на езика на бизнеса, това значи едно - сигурност, непоклатимост и солидна техническа основа, която служи като мост сред вашите артикули и вашите клиенти. Какво стои зад тези резултати - описваме в редовете по-долу.

 

Микросервизна софтуерна архитектура

Архитектурата на микросървисите играе основна роля в електронната търговия, като дава мащабируемо и дейно решение за ръководство на огромни онлайн магазини с голям брой разновидности на артикули и езикови версии.

 

Тя включва мрежа от свободно свързани, без значение разгръщащи се услуги, които работят дружно, с цел да обезпечат. Този метод разрешава по-лесна поддръжка, по-бързи актуализации и усъвършенствана резистентност на неточности.

 

С помощта на микроуслугите платформите за електронна търговия могат да се оправят с огромни натоварвания на трафика, да понижат времето за престой и бързо да реагират на изменящите се пазарни условия. Това е съвременно решение, което оказва помощ на онлайн търговците на дребно да дават по-добро потребителско преживяване и да останат конкурентоспособни в бързо развиващия се пейзаж на електронната търговия.

 

Именно това решение стои в основата на триумфа на NEXT BASKET - първо в тестова, а по-късно и в действителна среда в 28 страни в Европа.

 

Вграден тест за неточности в кода на платформата

Софтуерът за автоматизиран мониторинг на грешките също има решаващо значение за гарантиране на надеждността и продуктивността на платформите за електронна търговия.

 

Тези принадлежности дават опция на търговците да разпознават и предотвратяват евентуални проблеми, преди те да окажат въздействие върху клиентите. Това, от своя страна, води до възстановяване на потребителското преживяване и - несъмнено - увеличение на продажбите.

 

Вграденият тест за неточности в кода на платформата на NEXT BASKET разрешава дейно тестване на нови функционалности и актуализации, като подсигурява, че те работят по предопределение. Софтуерът за мониторинг обезпечава видимост в действително време на систематичните неточности и индикаторите за продуктивност, което разрешава на бизнеса бързо да разпознава и взема решение проблеми.

 

Като употребяват тези принадлежности, бизнесите могат да поддържат високо равнище на задоволеност на клиентите и да генерират база от удовлетворени, лоялни клиенти.

 

Екипът ни продължава да следи вести към най-обещаващия европейски стартъп в полето на електронната търговия, а формалният старт на платформата чакаме до месеци.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР