Когато стане въпрос за привличане на късмет и щастие около

...
Когато стане въпрос за привличане на късмет и щастие около
Коментари Харесай

По-добре сте без тези предмети в дома си - те само складират лоша енергия!

Когато стане въпрос за привличане на шанс и благополучие към нас, би трябвало да имаме поради доста неща, които могат да повлияят, както удобно, по този начин и отрицателно на живота ни.

Едно от тези неща са предметите, които държим в дома си и пазим зорко, без да осъзнаваме, че те в действителност ни вредят и нарушават положителната сила, която желае да влезе към нас.



Изкуствени цветя

Неживите растения водят до застой, за разлика от същинските, които внасят безусловно живот и позитивизъм в дома. Внесените в дома цветя, стояли в нечий непознат дълго време, също вреди мощно на финансовото ви положение.

Стари и износени неща

Енергията се предава на всички места, а най-много по облеклата и нещата, които някой е носил преди вас. Именно за това, когато купувате облекла втора употреба или обличате облеклата на някой различен от фамилията или приятелите, внимавайте и преценявайте по няколко пъти.
 Какво би трябвало да създадем, с цел да притеглим щастието в живота си? Какво би трябвало да създадем, с цел да притеглим щастието в живота си?
В момента Венера минава в знака на Стрелец и ще остане там през идващите три седмици. Това значи, че предстоят огромни промени в...

Антики

Много колекционери и ценители обичат да събират и да купуват най-различни антични предмети, което е извънредно забавно занимание, само че с тях също би трябвало да опипваме почвата отдалче, защото доста първокласни антики да вземем за пример, са способни да доведат хората към тях до здравословни проблеми.

Фигурки на птици и животни

Разбира се има доста тотеми и фигурки на животни, които носят шанс, само че би трябвало да сме деликатни при избора на сходни знаци, защото да вземем за пример колекционирането на фигури на птици, могат да доведат до загубата на значими за нас неща и пръсването на доста пари без да се усетим. Хищниците и свирепите животни пък могат да разрушат фамилното благополучие. За това бъдете деликатни в избора.

Повредена посуда
 Цветятата, със страхотни лечебни свойства, които наложително би трябвало да притежавате! Цветятата, със страхотни лечебни свойства, които наложително би трябвало да притежавате!
Хризантема В обичайна китайска медицина хризантемата се употребява като средство за поддържане на очното здраве. Хризантемата е пол...

Всяка посуда с дупки, пукнатини, отчупени краища и сходни,  се знае от антични времена, че " сервира " само неприятен шанс.



Картини

За да наподобява един дом комфортен и гостолюбив, най-хубавия метод за реализиране на това са точно картините. Но би трябвало да подхождаме деликатно даже към творбите на изкуството, тъй като те могат да повлияят зле на заобикалящото ни. 

Някои създатели влагат доста сърце и душа, само че от време на време и извънредно доста тъжна и мрачна сила, която безусловно през техния труд може да залее целия ни дом и даже живота ни. Просто би трябвало да внимаваме за скритата символика.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР