Когато стане дума за руския президент, обикновено мненията за него

...
Когато стане дума за руския президент, обикновено мненията за него
Коментари Харесай

Кой е Путин: 10 смайващи факта за руския президент

Когато стане дума за съветския президент, нормално мненията за него са извънредно полярни . Особено след началото на войната в Украйна, която се отрази много отрицателно на имиджа на Владимир Путин в международен мащаб.

От години той и политиката му са обект на доста и контрастни диспути. Владимир Владимирович е прочут с това, че деликатно култивира имиджа си на мачо храбрец и поддържа политически възгледи, които са в контрастност със западната политика

Каквото и да мислите за Владимир Путин, ето някои обстоятелства за него, които може да ви бъдат забавни.

Бонус факт: Путин е непосредствен другар със Стивън Сегал

 
Putin pal Steven Seagal speaks out on Ukraine invasion: 'I look at both as one family'
— New York Post (@nypost)
Холивудската звезда Стивън Сегал продължава да се прекланя пред съветския президент Владимир Путин, с който ги свързва близко другарство.
70-годишният мъж получи съветски паспорт през 2016 година, откакто заявява поддръжката си за анексирането на Крим през 2014 година В отговор Москва го назначи и за специфичен делегат на Русия в Съединени американски щати през 2018 година

Смята се, че Сегал и Путин са намерили общ език поради взаимната си обич към бойните изкуства .

Фен на бойните изкуства
 

 Путин карате

Всъщност Путин има черен колан по джудо, най-високият – девети дан – в таекуондото, както и осми дан и черен колан по карате.

Официално самостоятелен
 

 Путин и Людмила Guliver/Getty Images

Путин се развежда със брачната половинка си Людмила след 30-годишен брак. И до през днешния ден макар слуховете, той не се е появявал с жена и не е признавал връзка с друга.
 

 Путин риба Guliver/Getty Images

Ако желаете да разберете за какво президентът на Русия носи часовника си постоянно на дясната китка и има ли интрига зад това, както и с какво се храни Путин и к олко тежи най-голямата риба, която е уловил - гледайте във видеото с 10 смайващи обстоятелството за Владимир Путин.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР