Когато стане дума за проектори, най-често си представяме стационарни модели.

...
Когато стане дума за проектори, най-често си представяме стационарни модели.
Коментари Харесай

Blackview MAX 1: смартфонът с флагмански параметри и вграден проектор

Когато стане дума за проектори, най-често си представяме стационарни модели. Независимо дали се употребяват в студентски аудитории или в конферентните зали, там постоянно са сложени точно огромни и тромави стационарни проектори.

За да промени тази обстановка, известният производител на смарт телефона Blackview представи своето ново мобилно устройство: смарт телефон с вграден проектор. Това е освен първокачествен смарт телефон, само че и многофункционален образован лазерен проектор. Това е смарт телефон, който като всеки различен елементарно може да се вземе със себе си и да се употребява у дома или по време на пътувания. Когато носите смарт телефона с лазерен проектор на Blackview, постоянно разполагате със личен киносалон.

Ако сте си у дома, смарт телефонът за броени секунди ще обезпечи гледането на филми на огромен екран. Но даже и да пътувате, не е належащо инсталирането на каквото и да било в допълнение – просто насочвате и гледате.

Въпреки че яркостта на проектора не е толкоз висока, като при общоприетите домашни проектори, смарт телефонът Blackview MAX 1 употребява MEMS технологията, която може да направи всеки подробност явен и ослепителен. Когато се употребява в в затъмнени пространства, неговите благоприятни условия са сравними със актуален 4К тв приемник.

Вграденият проектор разполага с функционалност за трапецовидна промяна на изображението и даже да бъде ориентиран към наклонена повърхност, картината остава вярна.

Използва се технология за автоматизирано фокусиране, която единствено за 1 секунда обезпечава най-висока подробност. От разстояние 2 метра е допустимо да се прожектира най-много 70-инчово изображение, а от разстояние 3 метра – 200 инчово.

Blackview MAX 1 е оборудван с 6-инчов екран AMOLED екран на Samsung с резолюция 2160х1080 пиксела и съответствие на страните 18:9. Налични са 6 GB оперативна памет и 64 GB флаш-диск.

В комплекта към смарт телефона на Blackview са сложени железен статив и мини субуфер, излъчващ на 360° в околното пространство.

Капацитетът на употребяваната акумулаторна батерия е задоволителен за 5 часа в режим на проектор или 150 часа в режим на възпроизвеждане на музика.

Мобилното устройство работи под ръководството на операционната система Android 8.1, налични са всички приложения от магазина Гугъл Play Store, без каквито и да било ограничавания. С лекост можете да изберете, кои филми да гледате.

Blackview MAX 1 се базира на системата върху чипа Helio P23 с осем A53 ядра с тактова периодичност 2,5 GHz и интегрирания графичен ускорител Mali-G71 770 MHz. Устройството обезпечава реален геймплей и безпроблемна работа.

За най-бързите, компанията прави отстъпка от 43% за първите 1000 смарт телефона.

Ако сте се заинтересували от рози забавен смарт телефон, оставете своя адрес на електронната поща в уеб страницата на Blackview. Предварителните продажби започват на 1 март, само че колкото по-бързо се регистрирате, толкоз по-добра цена можете да получите.

Платено съобщение
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР