Когато стана ясно, че принц Хари се среща с Меган

...
Когато стана ясно, че принц Хари се среща с Меган
Коментари Харесай

Какво подари кралицата на Хари и Меган

Когато стана ясно, че принц Хари се среща с Меган Маркъл и тя е дамата, с която е избрал да прекара живота си, незабавно се заприказва за неодобрението към някогашната актриса от страна на кралица Елизабет Втора. Започнаха и сравненията сред бременната херцогиня и принцеса Даяна.

Но Маркъл и кралицата доста бързо съумяха да ни убедят, че двете освен не се ненавиждат, само че даже много се харесват. Всъщност, Меган няма различен избор, само че Елизабет Втора несъмнено има. Въпреки това тя показва отношение, на което даже Кейт Мидълтън завидя.
 Снимка 404669

И в този момент идва следващият жест на кралицата към Меган и нейния брачен партньор . Както знаем, младото семейство, което чака своето дете напролет, напълно скоро ще се придвижи в новия си дом - имението Frogmore Cottage, част от замъка Уиндзор.

Как тъкмо ще наподобява новия дом на Хари и Меган не знаем, само че едно е ясно - по стените ще намерят своето място няколко скъпи творби на изкуството. Елизабет Втора е поканила съпрузите да си изберат няколко картини от нейната голяма сбирка, с които да декорират новото си фамилно гнездо, предава Daily Mail.
 Кралица Елизабет, Хари, Меган, Уилям и Кейт и неразрешените думи
Забранените думи в кралския двор

Тихо, да не чуе кралицата

Същият жест кралицата направи и към принц Уилям и Кейт Мидълтън след сватбата им, тъй че тук не можем да приказваме за преднамерено отношение. А Хари и Меган към момента не са решили изрично кои творби на изкуството имат място в новия им дом. Вероятно последната дума ще бъде на Маркъл, която се е заела и с интериора.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР