Когато снима за марки като Fendi, Estee Lauder и La

...
Когато снима за марки като Fendi, Estee Lauder и La
Коментари Харесай

2-минутният ежедневен грим на Кендал Дженър

Когато снима за марки като Fendi, Estee Lauder и La Perla или дефилира за Chanel и Versace, за съвършената й визия се грижат цяла войска от фризьори и гримьори. 

Но в всекидневието си, Кендал Дженър е станала същински специалист в това да се гримира единствено за няколко минути. “Гримирала съм се в коли, на партита… ” споделя супермоделът във видео за списание VOGUE, снимано пред огледалото в банята й. И признава, че в действителност не обича да има прекомерно компактен макиаж върху лицето си. Кой да допусна, че брюнетката е сестра на Ким Кардашиян и Кайли Дженър!

След лекия декор дьо загар на Estee Lauder, Кендал нанася коректор в зоните, в които има потребност да прикрие несъвършенствата: към носа, на брадичката и под очите. Следват веждите, за които признава, че по-често ги скубе, в сравнение с се доверява на оформяне с кола маска. “ Когато бях на 14 имаше миг, в който мислех, че доста тънките вежди са страхотни. След това сестрите ми ми се накараха и изхвърлиха всички пинсети от къщата! От тогава не съм ги пипала сама. ”

Следващата стъпка й е обичана – бронзант. Любопитен трик е нанасянето освен в зоната под скулите, само че и върху клепачите. Тази стъпка Дженър извършва с четка за сенки. Червилото нанася с потупващи придвижвания, с цел да укрепи естествения цвят на устните си, а най-после приключва с глос.

Вижте видеото!

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР