Когато сме единни, ние сме силни, каза министърът на енергетиката

...
Когато сме единни, ние сме силни, каза министърът на енергетиката
Коментари Харесай

Николов на регионалната среща за енергийна сигурност в София: Когато сме единни, ние сме силни

Когато сме единни, ние сме мощни, сподели министърът на енергетиката в приветствието си към участниците в районната среща за енергийна сигурност, която се организира в резиденция " Бояна " в София. Той добави, че идната зима не е толкоз надалеч и би трябвало да се обсъдят опциите за реализиране на енергийна сигурност.

Министър Николов сподели че срещата се случва на фона на нововъзникнали благоприятни условия и провокации. " От рецесия всички излизат по-силни ", посочи той.

На срещата участва генералният шеф на Групово дело " Енергетика " на Европейската комисия Дите Юл Йоргенсен.

Сред поканените участници са ръководители на бранша от основни за района страни - Константинос Скрекас, министър на околната среда и енергетиката на Гърция, Вирджил-Даниел Попеску, министър на енергетиката на Румъния, Зорана Михайлович, вицепремиер и министър на минното дело и енергетиката на Сърбия, Крешник Бектеши, министър на стопанската система на Северна Македония, Парвиз Шахбазов, министър на енергетиката на Азербайджан, Герман Галущенко, министър на енергетиката на Украйна, Алпарслан Байрактар, зам.-министър на енергетиката и естествените запаси на Турция, и др. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР