Когато си роден в кралско семейство, много аспекти от живота

...
Когато си роден в кралско семейство, много аспекти от живота
Коментари Харесай

Какво не консумира крал Чарлз III

Когато си роден в кралско семейство, доста аспекти от живота ти се разграничават от тези на елементарния човек, в това число храната, която консумираш. Въпреки че Крал Чарлз III в доста връзки е като всички нас, когато става въпрос за хранене, има някои разлики. Някои от тях са резултат от кралските протоколи, до момента в който други са свързани с персоналните желания на краля. Има лист с храни и питиета, които монархът на Англия не употребява.

Шоколад

Въпреки че починалата кралица Елизабет II обожаваше шоколад и даже имаше личен шоколатиер, който ѝ доставяше специфични бонбони, крал Чарлз III не обича какаовото прелъщение.

Небутилирана вода

Кралските особи пият единствено английска бутилирана вода, с цел да избегнат всевъзможни здравословни опасности. Правилото важи както при пътувания, по този начин и вкъщи. Предпазната мярка е за да се избегне разболяване, което да ги попречва от осъществяване на техните кралски задължения.

Чесън и лук

Те са необичайност в кралската кухня. Покойната кралица Елизабет II не обичаше чесън, а наподобява, че и Крал Чарлз III. Лукът се употребява единствено в дребни количества, с цел да се избегне неприятен мирис, който е противен при публични събития.

Гъши дроб

Крал Чарлз III отхвърля да яде гъши дроб по етични съображения. Продуктът е изработен от черен дроб на наложително хранена гъска, което кралят не утвърждава.

Бисквити

Крал Чарлз има характерен метод за консумация на бисквити. Той обича те да са авансово загрети до избрана температура. Ако не са топли, Чарлз III избира да не ги яде.

Силно кафе

Кралят на Англия не е фен на мощното кафе.

Млечни артикули

Кралят заобикаля потреблението на млечни артикули един ден в седмицата. Това е неговият метод да поддържа околната среда.

Миди и сурово месо

Въпреки че не е строго предписание, мидите и суровото месо се заобикалят в кралската кухня, защото могат да провокират хранително отравяне. Крал Чарлз от време на време прави изключения, само че като цяло се придържа към рекомендацията.

Твърдо сварени яйца

Крал Чарлз III е придирчив, когато става въпрос за сварени яйца. Те би трябвало да се варят тъкмо четири минути, с цел да имат идеално течен жълтък.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР