Когато ще гласуваме съдебната реформа, Христо Иванов има по-важна работа

...
Когато ще гласуваме съдебната реформа, Христо Иванов има по-важна работа
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Нямам кюлчета и къща в Барселона, Асен и Кирил са забогатели с между 800 млн. и 1 млрд. евро

" Когато ще гласуваме правосъдната промяна, Христо Иванов има по-важна работа и го няма в залата. Кирил и Асен ги няма в залата. Аз къща в Барселона не съм имал, нямал съм и кюлчета. Чакам с неспокойствие испанците да се произнесат, в случай че не са се произнесли към този момент ". Това съобщи Бойко Борисов на незабавна партийна среща за доклад на работата в Народното събрание през миналата седмица. По думите му съпредседателите на " Продължаваме промяната " Асен Василев и Кирил Петков са забогатели с сред 800 млн. и 1 милиарда евро. поради посредничеството за оръжие с Украйна и добави, че от 5 милиарда в медиаторите са отишли 20%.

" Браво, че сте пратили оръжието за Украйна. Лошото е, че сте лъгали. Ако не бяхте лъгали, в този момент " Ди Велт " и другите западни медии щяха да кажат " Браво " на България и българските политически виновни партии, че са поставили от първия ден украинското знаме. Защото допуснахте медиатори с Украйна ", попита той.
" Сега има престъпно закононарушение, пукотевица, побой, челюстта му е счупена, това е междинна телесна щета. Те до момента в който не намерят отговорните и не ги изправят пред съда, ние ще настояваме това да се случи. Това във всички случаи подкопава големите старания, които положихме Северна Македония и Албания да тръгнат по пътя на Европейския съюз. Тук обаче виждам опит още веднъж Северна Македония да се върне в съветското въздействие, целеустремено, и това се прави доста интензивно. Не би трябвало по никакъв метод да се подвеждате. Най-доброто за България е Северна Македония и Албания да са в Европейския съюз и НАТО ", добави Борисов.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР