Когато Селин Дион започна да се появява на публични места

...
Когато Селин Дион започна да се появява на публични места
Коментари Харесай

Селин Дион разкри скандалната истина за отношенията си с Пепе

Когато Селин Дион стартира да се появява на обществени места на разположение с младия танцьор Пепе Муньос, медиите незабавно взеха решение, че световноизвестната певица си е хванала младо гадже. И до момента в който някои от почитателите й се радваха, че звездата още веднъж е съумяла да открие щастието и любовта, други започнаха да я укоряват, че доста бързо е съумяла да прежали брачна половинка си Рене Анжелил, който загуби кованата борба с рака два дни преди рождения си ден през 2016 година.

Канадската изпълнителка се среща с бъдещия си брачен партньор, когато е на 12-годишна възраст. По това време музикалният продуцент е на 38. Именно той е индивидът, който дава старт на кариерата й. Когато Селин става на 20 години, двамата стартират връзка, а 6 годни по-късно узаконяват любовта си.

Известното семейство е образец за всички. Дион и Анжелил дружно покоряват върхове, дружно преодоляват компликациите и дружно възпитават децата си.

Кончината на Рене се трансформира в същинска покруса за певицата. Дълго време тя не се появяваше пред аудитория, а когато най-накрая реши да го направи, почитателите й с смут откриха, че се е състарила ужасно доста.

Но когато стартира да се демонстрира с 34-годишния Пепе, всички бързо видяха, че усмивката още веднъж се е върнала на лицето й. Първоначално канадката реши да не разяснява връзките си с младия танцьор.

Заради близостта, която двамата не спираха да показват, медиите доста бързо взеха решение да им припишат любовен разказ.

Наложи се певицата да опровергае спекулациите, заявявайки, че двамата с Пепе са единствено другари. Естествено, никой не й повярва!

Преди дни световноизвестната певица разсея дефинитивно всички подозрения и разкри цялата истина за връзката си с младия актьор.

"Пепе е гей! Той е най-хубавият ми другар, танцуваме дружно. Той направи толкоз доста за мен, единствено като ме държи за ръката - нещо, което ми липсваше доста дълго време. Да си в обятията на мъж, който е висок 1,91 м., е нещо прелестно. Хората обаче си помислиха, че зад това се крие освен това ", показа певицата.

"Да, в този момент съм сама. И когато приказвам за това, апелирам, не се опитвайте да развивате тематиката. Благодаря ви! ", споделя тя пред The Sun.

Източник: jenata.blitz.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР