Когато се возим в претъпкан автобус или вагон на метрото,

...
Когато се возим в претъпкан автобус или вагон на метрото,
Коментари Харесай

Apple подготвя невероятна защита за iPhone

Когато се возим в препълнен рейс или вагон на метрото, човешкото ни предпочитание да се бъркаме в живота и нещата на другите като че ли се пробужда в нови мащаби.

Някак от вътрешната страна ни идва да надникнем въпреки и за малко в екрана на смарт телефона на индивида до нас, макар че там най-вероятно няма нещо, което ни вълнува или визира директно.

Именно отбрана против този вид държание ще предложи някой от идващите модели iPhone, разкриват патентни документи, подадени неотдавна от Apple в Американския патентен офис.
 Снимка 471442

Патентът разказва технология, която употребява предната камера и датчиците към нея, с цел да засича посоката на погледите на притежателя на телефона и на други очи към него.
 Apple, iPhone 9 и по какъв начин коронавирусът не пощади и представянето на новия телефон
Коронавирусът не пощади и iPhone 9

Проблемите в бранша се задълбочават

Когато датчиците засекат непознати очи, зоната на екрана, която воайорът следи ще бъде криптирана или замъглявана, оставяйки забележима единствено онази зона, която притежателя на устройството гледа.

Замъгляването и проясняването на сегменти от екрана ще се случва в крайник с честотата на освежаване или другояче казано по-бързо, в сравнение с можем да видим с просто око.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР