Когато се срещаме с нов човек, са ни нужни само

...
Когато се срещаме с нов човек, са ни нужни само
Коментари Харесай

7 практични съвета, ако искате да се харесате незабавно на непознати

Когато се срещаме с нов човек, са ни нужни единствено 7 секунди (така е, не минути – секунди!), За да решим дали се усещаме позитивно към този човек или не. Естествено, това работи и в двете направления. Това е огромен напън, изключително в случай че сте човек, който изпитва обществена тревога или просто сте от срамежливата страна. Ето за какво ние от сме събрали 7 лесни стъпки, с цел да създадем тези най-важни първи 7 секунди сполучливи.

1. Очите владеят обстановката.

Контактът с очите е повсеместен знак за обществена убеденост, неприкритост и почтеност. Тъй като повече от половината от цялата връзка е образна, а не словесна, погледът в очите на човек ще ви даде незабавно повишение на симпатичността. Притеснявате се да поддържате верния баланс сред уверени и злокобни? Имайте поради съответствие 60:40 и вие сте победител.

2. Усмихвайте се и светът ще ви се усмихва.

Украсете всяка обществена среща с същинска усмивка и срещите с нови хора ще ви се сторят като бриз. Хората харесват и помнят други хора въз основа на това по какъв начин ги карат да се усещат. Усмивките задействат ендорфини и по този начин естествено ви свързват в съзнанието на хората с възприятие за благоденствие.

3. Спечели ме на здрасти …

Най-простият – и все пак най-често подценяван – съставен елемент на сполучливите прелюдия е смиреният привет. Вместо да предизвиквате диалог по средата, който може да накара хората да слагат под въпрос вашата откровеност, направете изпитание да се визиите с директното „ здравей “. Кажете го с усмивка и сте на път към обществения триумф.

4. Излъчвайте неприкритост.

Много сигнали могат да бъдат изпратени за 7 секунди, по тази причина дано си заслужават и уведомете индивида, с който се срещате, че сте отворени и надеждни. Опитайте се да имате спокоен език на тялото: разкопчайте сакото си, застанете изправени, отпуснете скръстените си ръце.

5. Всичко е в наклона.

Психологията на езика на тялото има вълнуващ резултат върху първите усещания. Предайте интереса си към индивида с едвам осезаем надолнище напред, до момента в който приказват. Представете си, че те са единственият човек в стаята в този миг и вашата откровеност ще грейне.

6. Позитивизмът е основен.

Позитивността е заразителна и всички бихме предпочели да се обкръжим с хора, които вършат света малко по-ярък. Затова направете съзнателни старания, с цел да избегнете отрицателни изказвания и индивидът ще запомни вас, а не недоволствата ви.

7. Не забравяйте, че не става въпрос за вас.

Класическа неточност, която елементарно се позволява, когато сме изнервени, е да приказваме за себе си. Но един от най-хубавите способи да станете неотложно приветлив е да бъдете същински заинтригувани от индивида, който стои пред вас: задавайте съобразителни въпроси и интензивно слушайте.

Източник: aia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР