Когато се срещаме с нашите партньори, ние се договаряме подсъзнателно

...
Когато се срещаме с нашите партньори, ние се договаряме подсъзнателно
Коментари Харесай

Двойки в конфликт и неосъзнатият договор между нас

Когато се срещаме с нашите сътрудници, ние се договаряме подсъзнателно да си оказваме помощ взаимно в разрешаването на прочувствени контузии от предишното. Избираме или наемаме съвършената персона, която да провокира този съхраняван мъчителен спомен от предишното ни. Точно затова сме се събрали дружно.

Отношенията не са проблем, който да бъде решаван, а премеждие, което би трябвало да бъде прегърнато. Конфликтът е подарък, който би трябвало да се разопакова, с цел да бъде прегърнат, опция да израстваме, да намираме решение, да узряваме. Конфликтът не може да бъде решен на равнището, на което е основан. Ние одобряваме в живота си оня човек, който е най-подходящ да ни помогне да решим това, което е останало нерешено от нашето детство.

Връзката ни живее в пространството сред нас и е свещена. Тя се трансформира в площадка за нашите деца. Когато има единствено две благоприятни условия, изберете третата алтернатива.

Поддържайте пространството сред вас несъмнено и свещено. Почитайте пространството сред вас, като посещавате другия, преминавайки по моста. Прекосявайте този мост с отворен за учене разум, с любознание и съчувствие, оставяйте зад себе си болката и контузията.

Преминаването по моста значи да се превръщате в цялостно наличие за колегата си, да слушате без спиране, отбранителност или съдене, поддържайки абсолютно пространство за шерването на колегата си.

„ Отвъд вярното мислене и неправилното мислене има поле – ще се срещнем там “ ~ Руми.
Това е третият вид!

Седем правила за съзнателни взаимоотношения:

  1. Връзката живее в пространството сред нас.
  2. Емоционално заредена част на колегата ви е детето в тях в него, което се пробва да опише своята история. Позволявайте си един на различен да си разкажете тези истории, преминавайки по моста.
  3. Ние сме сила, която може да бъде позитивна и негативна – бъдете осъзнати за тази сила, с цел да не вършиме пространството токсично.
  4. Когато нашите сътрудници демонстрират натоварващо държание, то е зов за помощ от детето в тях и държанието им е отбрана. Опознайте взаимно своите крясъци за помощ.
  5. Принципът на разтягането се основава на концепцията, че всяка незадоволеност в връзките е подарък, който би трябвало да бъде разопакован. Благодарете на колегата си за тази опция да израствате.
  6. Освободете насладата в връзките. Играта, насладата и заниманието са всички основни съставки за връзка и възобновяване след всяко спиране в връзките. Също по този начин е значимо да насочим пристрастеността си в връзките, в противоположен случай тази пристрастеност ще бъде пренасочена отвън връзката и ще стартираме да усещаме, че тя към този момент не работи.
  7. Създайте си стимулираща фантазия дружно като двойка. Определете своята връзка, бъдете съответни по отношение на задачите и проектите ви – краткосрочни и дълготрайни. Когато сме съответни, даваме насочваме силата към привличане и реализиране на нашите фантазии и цели.

lifechangehealthinstitute.ie
Via Sacred Dreams

Чрез Алхамбра

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР