,,Когато се ръкувах с официалните лица, чух някой да казва:

...
,,Когато се ръкувах с официалните лица, чух някой да казва:
Коментари Харесай

Денков: Днес е празник за българското здравеопазване и приобщаването ни към европейските стандарти

,,Когато се ръкувах с формалните лица, чух някой да споделя: " Честит празник ". Явно това е чувството, с което сме се събрали през днешния ден. За това, че би трябвало да отбележим този празник за българското опазване на здравето, за българското приобщаване към европейските стандарти, и европейското качество на живот.

Това съобщи министър председателят акад. Николай Денков при представянето на първия медицински хеликоптер за незабавна помощ по въздух.

" Усилията на Георги Гвоздейков започнаха по време на постоянния кабинет на Кирил Петков. Няма да си спестя това, че тези старания бяха блокирани от служебното държавно управление. Ако това не беше станало, евентуално този хеликоптер щеше да е тук преди повече от половин година ", добави той.

" За мен е чест да участвам на това събтие. Това е идея, която би трябвало да сплотява цялото общество, тъй като става въпрос за избавяне на човешки животи, а и освен. Ще се основат условия за доста по-стабилни вложения и първокласен туризъм, защото част от Спешната медцинска помощ ще обслужва и туризма в България ", сподели министърът на превоза Георги Гвоздейков.

Снимка " БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР