Когато се появиха новини за предполагаемите чувства на Дейвид Бекъм

...
Когато се появиха новини за предполагаемите чувства на Дейвид Бекъм
Коментари Харесай

„Дейвид Бекъм държеше напрегнат поглед далеч от Катрин Дженкинс, за да избегне неловкост“, казва експерт

Когато се появиха вести за хипотетичните усеща на Дейвид Бекъм към Катрин Дженкинс, която получава OBE, целият свят спря.

И съгласно известията, 44-годишната оперна певица към момента не е получила опрощение от някогашния футболист. Ето за какво първият ден на Уимбълдън закупи по-интересен поврат, защото Катрин седеше на редицата зад Дейвид, заобикаляйки на косъм неуместна среща.

Катрин беше наградена с OBE през 2014 година и изглеждаше, че спортистът надалеч не е удовлетворен от нейното отличие. Твърди се, че в изтекли имейли Дейвид попитал член на екипа си: „ За какво? Да пееш на ръгбито и да отидеш да видиш войските, проклета смешка. “ По това време Катрин по-късно сподели, че думите му са обидни и твърди, че не се е свързала с него, нито е получила опрощение.

И това може да изясни за какво Дейвид продължи " напрегнатия си взор " напред в опит да спре Говорейки за неуместната обстановка на 1 юли, специалистът по езика на тялото Джуди Джеймс сподели на Mirror: „ Това можеше да е неуместен миг...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР