Когато се построи Хемус, ще се пенсионира Международната общност трябва

...
Когато се построи Хемус, ще се пенсионира Международната общност трябва
Коментари Харесай

Борисов: Трябва масова нетърпимост към украинци и руснаци за АЕЦ Запорожие

Когато се построи " Хемус ", ще се пенсионира
Международната общественост би трябвало да прояви всеобща непоносимост към украинци и руснаци да се махнат и да оставят на интернационалните сили да пазят нуклеарната централа. За нас няма да има никакво значение кой е отговорен. Нашият туризъм ще почине, нашето земеделие ще почине - мина ли облак ".

Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на предизборна среща. Той е лидер на листата на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили в 25-ти МИР София град и в 16-ти МИР Пловдив град. По думите му това в действителност е риск от потребление на нуклеарно оръжие, а ние сме в непосредствена непосредственост. 
Борисов разяснява и вътрешната политика, като  акцентира, че няма неизпълнено заричане и сподели, че когато се построи " Хемус ", ще се пенсионира. 

" Да се напънем и да създадем държавно управление след 2-ри и да изгоним " медиаторите ", сподели Борисов. По думите му ГЕРБ би трябвало да победи " Продължаваме промяната " с огромна съсипия в противоположен случай още няколко месеца страната ще е в безпорядък и съсипия. 

" За един мога да смъква цената с 1 лева ", акцентира водачът на ГЕРБ във връзка цените на горивата. 

" Единствените, които им пречат, единствените, от които се опасяват - съм аз и ГЕРБ ", сподели Борисов за " Продължаваме промяната ". Според него за тях е рисково да пристигна друго държавно управление. 

Според него би трябвало да се даде опция за конкуренция сред частниците. " Сега даже това е нарушено. Защо " Булгаргаз " получава 800 млн. лева заем от държавния бюджет, от вашите налози? Защо не го получи частна компания? Защо единствено те? ", разяснява Борисов. 

По думите му тези 800 млн. лева ще бъдат дадени по същата скица и 240 млн. лева ще отидат за медиаторите. " 2025 година е падежът да ги върнем ", сподели той и попита от къде ще дойда тези пари.  

Борисов попита какъв брой нови предприятия са се създали последните 2 години и разяснява тематиката с пенсиите. " Можеш да кажеш всичко, само че като нямаш пари да ги платиш? Те с изключение на със заеми с какво друго способстваха за повдигането на пенсиите? ", попита водачът на ГЕРБ. 

Той назова методите на държавното управление на Кирил Петков сталинистки, тъй като " няма го индивида, няма го казуса за тях ". 

Според него от " Продължаваме промяната " желаят да изсмучат електората на Българска социалистическа партия, само че той харесва " Газпром " и е проруски надъхан. " В същото време изсмукват електората на " Демократична България ", които ненавиждат " Газпром ", сподели още Борисов. 

" Ние имаме ясна, точна линия ", акцентира той. 

Борисов разяснява и тематиката с миграционния напън. " Нито имат воля, нито имат познания, нито имат умения ", добави още той. 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР