Когато Рей карал за шести път пиян, приятелят му Том

...
Когато Рей карал за шести път пиян, приятелят му Том
Коментари Харесай

Мъж кара колата си шест пъти пиян, а когато се събуди след поредното родео, научи от лекарите най-страшната новина

Когато Рей карал за шести път пийнал, приятелят му Том Мейб изгубил самообладание и решил да му даде нечовечен урок. Той договорил отмъщението дружно с лекарите, които също не гледали с положително око на пияните водачи , написа Блиц .

Те му помогнали да подреди в болничното заведение специфична стая, която да наподобява по този начин, че все едно е от бъдещето с инсталация и камери. Том издебнал Рей, когато бил още веднъж пийнал, облякал го в пижама и го поставил в болничното легло. След това лекарите го упоили. 

Пияният и замаян Рей спал няколко часа, а когато се събудил, не знаел къде се намира. Започнал да се ориентира едвам, когато в стаята влезнала болнична сестра. Тя му съобщила страшната вест: " Вие сте карал пийнал, аварирал сте и сте изпаднал в кома в продължение на 10 години! " Вестта била доказана и от доктор, който уплашеният Рей повикал в стаята. 

Погледът на дезориентирания и изплашен мъж е фактически фрапантен, той помолил единствено да повикат при него щерка му. 

В този миг в стаята влезнал и приятелят на Рей, преоблечен като доктор. Престорил се, че го изследва, а след това го блъснал няколко пъти в лицето и попитал по какъв начин се усеща в този момент. 
Уплашеният Рей се кълне, че няма в никакъв случай повече да пие и да кара кола. 

Макар и видеото да е снимано преди няколко години, се популяризира едвам в този момент в интернет и продължава да е настоящо като предизвестие и за други водачи.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР