Когато разбрахме, че Джордж Р. Р. Мартин подготвя две книги,

...
Когато разбрахме, че Джордж Р. Р. Мартин подготвя две книги,
Коментари Харесай

Ще има сериал и за предисторията на Game of Thrones

Когато разбрахме, че Джордж Р. Р. Мартин приготвя две книги, които ще ни разкрият каква е историята на Вестерос - 300 години преди познатото ни деяние в " Песен за огън и лед " и сериала Game of Thrones, сърцата ни прескочиха и взеха три удара за един.

Не ни стигаше напрежението към последния сезон на сериала, а към него прибавиха и тръпненето по кое време ще разлистим страниците на Fire and Blood - по този начин ще се споделят новите книги. Е, в този момент има още вести, които хем ни радват доста, хем ни оставят без мирис.

Защото като се изключи че ще прочетем какво се е случило 300 години преди " Песен за огън и лед ", ще можем и да го забележим. Точно по този начин, и тези книги ще бъдат екранизирани от HBO.

Информацията на Deadline е, че Джордж Р. Р. Мартин и Джейн Голдман ще работят върху написването на сюжета и ще продуцират новия сериал.

А от него (ние поне) чакаме да разберем каква е тъмната историята на Вестерос, какъв е същинският генезис на белите бродници, по какъв начин са се зародили и оформили познатите ни родове и още куп, куп въпроси.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР