Когато приятелките Джорджия Гибс и Кейт Уизли публикуваха своя снимка

...
Когато приятелките Джорджия Гибс и Кейт Уизли публикуваха своя снимка
Коментари Харесай

Хейтъри поискаха да съсипят две чаровни девойки, но след това се случи нещо, което изненада всички…..

Когато приятелките Джорджия Гибс и Кейт Уизли разгласиха своя фотография в " Инстаграм ", то те попаднаха на вълна от гневна рецензия. Момичетата бяха упрекнати във фотошоп - по-специално, Джорджия бе нападната поради това, че е посочила подобен несполучлив кадър с Кейт, където тя наподобява прекомерно дебела. Въпреки това, тъкмо тази обява, на инат на злобарите, докара на приятелките страхотна известност, оповестява " Дейли Мейл ".

Сега на акаунта им в Instagram девойки събраха към този момент над 300 хиляди почитатели. Със своите фотографии, приятелките желаят да потвърдят на останалите хора, че би трябвало да обичат тялото си такова, каквото е. Според тях, без значение от тежестта, женското тяло е прелестно.


Снимката, поради която са нападнати от злобари

Впоследствие Джорджия и Кейт даже се появиха на корицата на спортното списание Sports Illustrated, където те описаха за метода си на хранене, фитнеса и по какъв начин се оправят с недоброжелателите.



" Искахме да създадем потомство от дами, които са уверени в тялото си. Идеята е елементарна - спрете да се сравнявате с другите и вместо това започнете да се гордеете с вашите форми. Трябва да се поддържаме един различен, а не да се конкурираме ", изясняват двете хубавици.



" Честно казано, злобарите не си костват вашето внимание. Девет от 10 души, които споделят нещо за тялото ви, просто не са уверени в себе си. Заобиколете се с хора, които ви обичат за това, което сте, а освен за това по какъв начин изглеждате ", приключват Джорджия и Кейт.

Превод и редакция: БЛИЦ





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР