Когато президентът Радев застана с българския народ и подкрепи протестите,

...
Когато президентът Радев застана с българския народ и подкрепи протестите,
Коментари Харесай

Даниел Лорер: ГЕРБ без Бойко Борисов е едно добро начало на преговори

„ Когато президентът Радев застана с българския народ и поддържа митингите, той беше подсилен и от нас. За страдание, той промени посоката си “. Това съобщи в студиото на Българска национална телевизия представителят на „ Продължаваме промяната “ Даниел Лорер откакто стана ясно, че Политическа партия остават втора политическа мощ.

По думите му настоящия длъжностен кабинет на Радев извършва политика, която е друга от тази на Политическа партия.

Лорер беше катагоричен, че диалози с ГЕРБ и Движение за права и свободи не са вероятни към този миг. 

" Работата ни с тях се попречва по една причина - те двете са асоциация на затъването на България в последните години. Докато няма смяна в управлението им, те са отвън опциите ни за коалиция. ГЕРБ без Бойко Борисов е едно положително начало на договаряния ", съобщи някогашният министър на Политическа партия.

Лорер съобщи, че ГЕРБ би трябвало да поемат политическа отговорност и да положат всички старания да създадат устойчиво ръководство. 

Запитан дали в този момент не съжаляват, че не са се явили дружно с Демократична България на изборите на 2 октомври, той бе сбит: " Най-доброто решение беше да откажем коалиция с Демократична България, съгласно информацията, която имахме тогава. Гледането обратно в никакъв случай не е продуктивно ". 

По думите на Лорер главният негатив, който понася Политическа партия като ръководещи, е че ръководи в една тройна рецесия. Инфлация, война и пандемия. Нашата акция трябваше да се концентрира върху един от главните страхове на хората - инфлацията ", уточни Даниел Лорер, разяснявайки ръководството на " Продължаваме промяната ". 
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР