Когато, през 2018-та година, Светлана Гущерова се омъжи за Християн

...
Когато, през 2018-та година, Светлана Гущерова се омъжи за Християн
Коментари Харесай

Случи се: Потвърди се това, което отдавна се очакваше между Светлана Гущерова и Християн!

Когато, през 2018-та година, Светлана Гущерова се омъжи за Християн Гущеров, никой, даже и най-смелите във фантазиите си, не им даваше повече от година-две дружно. Е, те обаче се заинатиха и взеха решение да ни изненадат като единствено след два месеца ще отбележат петата си годишнина.

Тя се води дървена женитба, тъй като се допуска, че до нея, всичко е от малко малко ок, само че след това идва още по-трудното - да избягаш от рутината и да успееш да продължиш с компромисите и провокациите на брака. Истината е, че след раждането на третото им дете, както и фактът, че останаха дружно, се удостовери и това, което чакахме да се случи сред двамата.

А точно - всеки от тях да се промени в името на другия. Светлана го прави от ден първи на връзката си с Християн като от дълго време знаем, че се е трансформирала в надали не робиня на желанията му. Все и той трябваше да направи нещичко, ей по този начин, от кумова срама... И го реши - ще се " жертва " и ще се качи в аероплан, с цел да я води на Малдивите за годишнината им, разкриха близки до тях.

" Светлана от дълго време реве за Малдивите, само че истината е, че Християн не го прави толкоз за нея, що се касае за себе си. Той от дълго време си е заречен, че ще преодолее страха си от летенето, тъй като действително му основава огромни пречки. Получи го от една яка турболенция преди време, само че от дълго време се кани да се изправи против тази си уплаха. Така че не е, с цел да угажда на Светлето, в техния дом единствено тя прави това за него ", подсмихват се източниците.

 

Тагове: Християн Гущеров Светлана Гущерова малдивите самолет сватба
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР