Когато премине първоначалният шок от това, че любимият ти е

...
Когато премине първоначалният шок от това, че любимият ти е
Коментари Харесай

Клин клин избива - мъст за изневярата

Когато премине първичният потрес от това, че обичаният ти е изневерил, мозъкът ти стартира да обмисля разновидности за по-нататъшни дейности. В главата ти препускат мисли от вида “ще му подвигна скандал” или “ще му го върна по същия начин”. Но дали си коства да търсим разтуха в леглото с различен, когато са ни изневерили? Практиката демонстрира, че в такива обстановки е по-трудно просто да се успокоиш, в сравнение с да започнеш незабавно да обмисляш проекти за отплата. Та това е толкоз явно решение - да причиниш на оня, който те е наранил, същата болежка. Мозъкът се хваща за това и идва миг, в който излъганата жена ясно схваща, че желае да изневери на колегата си. Преди да се хвърлите с главата напред в сходно начинание, премерете всички “за” и “против”. Каквото и да извършите, няма да можете да върнете времето обратно.

Плюсове
1. Нови страсти. Изневярата може да не е просто отплата, само че и опция да изпитате нови ярки чувства. С нов човек. Да изпитате интригата на новата връзка, в която не знаеш нищо за индивида и не можеш да предвидиш какво ще стане.

2. Осъществяване на фантазиите ви. На непрекъснатия си сътрудник не постоянно можете да заявите умерено, че желаете нещо по-необичайно и разтърсващо. Може да се притеснявате от реакцията му, да знаете, че желанията ви не съответстват или да се страхувате, че това ще се отрази на връзките ви отвън леглото. А любовникът си е друга работа - с него няма от какво да се притеснявате.

3. Изравняване на позициите. Понякога ни е по-просто да извиним и разберем колегата, когато сме на равни начала с него, а не когато го осъждаме от висините на своята безгрешност.

4. Сравнение и решителност. Ще ви е по-лесно да простите или да вземете решението да се разделите, в случай че имате база за съпоставяне. Може би нещата, които сте считали за даденост, в действителност да си заслужават да се борите за тях.

5. Усещане, че си същинска жена. Ако отегчителната рутина в бита убива лека-полека женската самокритика, то изневярата на обичания безусловно срутва тази самокритика. Тогава най-важното към този момент не е да се избави връзката, а дамата да откри почва под краката си. Да разбере какво заслужава, тъй като това може да дефинира качеството на живота й за в бъдеще.

Минуси
1. Това не взема решение казуса. Отмъщението несъмнено ще ви даде известно морално задоволство, само че няма да реши казуса. Предателството от страна на обичания и нуждата да решите по какъв начин да живеете отсега нататък с него ще си останат.

2. Неприятен послевкус. Това, че сътрудникът ви е могъл да спи с друга, въобще не значи, че същото занятие ще ви е прелестно и на вас. Ако вие сте затворен и внимателен човек и предприемете тази стъпка, единствено с цел да отмъстите на колегата, цялата спекулация може да ви излезе през носа. Неприятното възприятие по-късно и недоволството от себе си надали ще облекчат болката от измяната на обичания.

3. Трудно е да се откри подобаващ претендент. Всички разбираме, че даже и да вземете решението да “избиете клина с клин”, няма просто да излезете на улицата и да се метнете на врата на първия срещнат. Кандидат-любовникът би трябвало да бъде прелестен и безвреден от здравна позиция, да умее да пази загадка, да е склонен с изискванията ви и така нататък Не е доста елементарно да намерите чужд мъж, който да дава отговор на всичките тези условия. Ако пък забъркате в аферата собствен прочут, бъдете подготвени да давате пояснения.

4. Изневярата като прикритие. Възможно е в гнева си просто да объркате понятията “повод” и “причина. Изневярата може да се впише идеално в отдавнашното ви предпочитание да си намерите ухажор. Тогава измяната от страна на обичания ще е не причина за забежката ви, а просто мотив или опрощение. Причината ще е напълно друга - жадност за нови усещания, досада във връзката, разминаване във усетите, липса на внимание. Тогава изневерявайки на колегата, вие не му отмъщавате, а се пробвате да решите напълно други проблеми. За да сработи това, би трябвало най-малкото да знаете каква е крайната ви цел.

5. Висок риск. Ако задачата ви е просто да отмъстите, а не да сложите завършек на връзката, би трябвало да бъдете доста внимателни. Не е несъмнено, че сътрудникът ви ще одобри аргумента “исках да ти отмъстя” като задоволително положително опрощение, в случай че узнае за забежката ви. Мъжете по природа имат мощно развито собственическо възприятие, имайте го поради.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР