Когато преговарят две страни, които не знаят какво искат, не

...
Когато преговарят две страни, които не знаят какво искат, не
Коментари Харесай

Андрей Райчев: Не е далеч мигът, когато Борисов ще каже Аз мога да съм отново премиер на страната

" Когато договарят две страни, които не знаят какво желаят, не могат да се вършат прогнози. И двете желаят да има избори, и двете желаят да няма. Мотивите им са разнообразни “. Това заявив студиото на Би Ти Ви социологът Андрей Райчев във връзка идните договаряния сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ. Каква ще бъде развръзката явно мъчно може да се допуска.

" Борисов беше подготвен да направи огромни жестове, с цел да го пуснат на масата. Той продължаваше да излиза от изолираност. Сега е излязъл. Не е надалеч мигът, в който той ще каже – " Аз мога да съм още веднъж министър-председател на страната “ - нещо, което изглеждаше немислимо преди години “, разяснява социологът.

Според него водачът на ГЕРБ клони към избори, само че към момента не е решил.

" Правителство с министър председател Мария Габриел в действителност ще бъде с министър председател Асен Василев. Тя е привикнала с дипломацията, няма визия за устройството на страната вътре. Нито опит има. Очевидно е ефикасен и европейски важен фактор на посланичество, само че не е човек, който може да се зарови в детайла и да ръководи “, е мнението на Райчев по отношение на ротацията на министър председателите в очакване тя в действителност да се случи, с цел да не се върви на предварителни избори.

" Ако имаше алтернатива Денков да остане, въобразявам си, че Борисов ще се съгласи. Той дори се ядоса, че Денков подаде оставка, тъй като може би си е представял свои министри и министър председател Денков. Борисов чака изборите в Съединени американски щати със спотаен мирис, тъй като с Доналд Тръмп имаше персонални връзки. Той чака и гледа “, счита Андрей Райчев.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР