Когато поради технически или други причини потребителите не могат да

...
Когато поради технически или други причини потребителите не могат да
Коментари Харесай

Потребители излъгани с талони за намаления

" Когато заради механически или други аргументи потребителите не могат да употребяват за избран интервал предоставените от веригите за хранителни артикули талони за отстъпки, валидността им би трябвало да бъде удължена за времето, в което те са били недостъпни. “ Това изясни създателят на онлайн платформата " Ние, потребителите " Габриела Руменова.
 
По Българска национална телевизия тя заяви, че най-честите проблеми по време на коледните празници са свързани с продажбата на хранителни артикули. Един от тях е, че клиентите на верига са били лишени от опцията за несъмнено време да употребяват талоните за отстъпки, които имат в своите електронни карти.

Кога да купим телефон или климатик с най-голямо понижение

„ Талоните имат период на годност. Обикновено той е една седмица, някои са с по-дълъг. Но, в случай че потребителят е отишъл тъкмо в този обект, тъй като може да употребява талоните, а една от уредбата в залата или на касата научи, че не може, това е нелоялна комерсиална процедура.
 istock istock
В случай че търговецът не може да обезпечи потреблението на тези талони, то тогава би трябвало да осведоми потребителите и да им даде опция за удължение на валидността им с времето, за което не е било допустимо те да се употребяват.- Това би било рационално и би било заслужено “, обясни още тя.

За повече финансови вести и други потребни препоръки, по отношение на персоналните ви финанси, може да ни последвате във Facebook, с цел да не пропуснете нищо забавно от Pariteni.bgПо тематаМамят консуматори с нови схеми консуматори извършване на покупки комерсиална верига талони за отстъпка .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } КоментариВход-->
Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие. Коментирайте на кирилица!
-->  
СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР