Когато полицай от Лас Вегас застреля и убие някого, смъртта

...
Когато полицай от Лас Вегас застреля и убие някого, смъртта
Коментари Харесай

Смъртните случаи, различни от стрелба, включващи полицията в Лас Вегас, често получават по-малко официален контрол от стрелбите

Когато служител на реда от Лас Вегас простреля и убие някого, гибелта провокира явен развой на обзор: от даване на информация на обществеността до оценка дали политиките би трябвало да се промени и дали служител на реда би трябвало да бъде упрекнат за неговата или нейната роля в смъртния случай.

Но смъртните случаи, несвързани с пукотевица, в Лас Вегас не постоянно получават същата степен на внимание, защото процесът на обзор за следствие на смъртни случаи е предопределена най-вече за справяне с тези, включващи огнестрелни оръжия.

Тази система беше основана, откакто Las Vegas Review-Journal разгласява поредност от пет елементи през 2011 година, съсредоточена върху полицейското ръководство в Лас Вегас, която разкрива модел на стрелби и липса на отчетност на чиновниците.

В началото на 2012 година полицейското ръководство в Лас Вегас стартира да работи с Министерството на правораздаването по изчерпателен обзор на полицейските практики за понижаване на стрелбите против чиновници, прочут като Collaborative...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР