Когато поискат Обединени патриоти, винаги можем да свикаме Коалиционен съвет.

...
Когато поискат Обединени патриоти, винаги можем да свикаме Коалиционен съвет.
Коментари Харесай

Борисов: Винаги можем да свикаме Коалиционен съвет

Когато изискат " Обединени патриоти ", постоянно можем да свикаме Коалиционен съвет. Аз всеки ден се виждам и с Каракачанов, и с Марияна Николова. Това разяснява министър председателят Бойко Борисов, който участва на годишния бал на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ), съобщи БГНЕС.
Преди ден от Вътрешна македонска революционна организация оповестиха, че ще изискат обзор на съглашението, по което работи ръководещата коалиция. Искрен Веселинов от партията съобщи: " Ние сме по средата на мандата и в случай че нещо не върви, би трябвало да заявим, че не върви и да търсим решение на проблемите ".
По думите му единодушие в по този начин наречената „ дребна коалиция “ няма от есента на предходната година.
„ Нямаме желание да слагаме въпроса за това съглашение, само че имаме желание да разберем съществуват ли сътрудниците ни като такива. Бихме инициирали такава среща, в случай че забележим предпочитание за взаимна работа. Инициирахме задоволително мотиви, само че без съответен резултат “, сподели той.
В същото време Веселинов дефинира като „ естествена “ връзката с ГЕРБ.
Неофициално се разисква разновидността коалиция " Обединени патриоти " да бъде прекъсната и трите партии в нея да сключат обособени съглашения с ГЕРБ.
КРИБ провежда бала за пета поредна година под патронажа на премиера Бойко Борисов. Председател на организацията е Кирил Домусчиев.
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР