Когато пътувате някъде, надали ще искате да идете на място,

...
Когато пътувате някъде, надали ще искате да идете на място,
Коментари Харесай

Най-недружелюбните градове в света

Когато пътувате някъде, едва ли ще желаете да идете на място, където ще се държат жестоко и с злост. Но има някои градове са известни с грубото си отношение към пасажерите и негостоприемната си атмосфера. Защо някой би посетил тези градове? Може би тези пасажери не са осъзнавали какъв брой неприветливи са тези градове? Преди да резервирате идващото си пътешестване, уверете се, че вашата дестинация не е един от тези градове, в случай че търсите приятелско, гостоприемно прекарване.

Ето кои са най-недружелюбните градове в света.

Буенос Айрес, Аржентина

Един от най-оживените метрополиси в Южна Америка, Буенос Айрес към момента има своя прочут многолюден нощен живот, само че престъпността и разпадащата се инфраструктура карат доста пасажери да се усещат неспокойни тук.

Милано, Италия

Световната столица на модата, Милано, към момента е един от най-посещаваните градове в Европа. Пътуващите, посетили този италиански град неотдавна обаче, се оплакват от хитри екскурзоводи и самовлюбени локални поданици.



Маракеш, Мароко

От великански обичайни пазари до зашеметяваща средновековна архитектура, Мароко има какво да предложи. Въпреки това, в случай че дойдете в този северноафрикански град, бъдете подготвени да се справите с извънредно досадни и нагли улични търговци.

Ница, Франция

Разположена на известната френска Ривиера, Ница има красиви плажове, страхотни хотели и живописни остарели улици. За страдание, съгласно някои пътешественици, локалните несъмнено не са толкоз другарски настроени, колкото подсказва името на града.

Сиан, Китай

След откриването на теракотената войска на император Цин Ши Хуанг, Сиан се трансформира в съществена китайска туристическа дестинация. За страдание локалните настойчиви притежатели на магазини основават напрегнати прекарвания сред хората.

Сейнт Луис, Мисури, Съединени американски щати

Високата престъпност е причина за ниския резултат на Сейнт Луис в градската ранглиста. Много пътешественици са се чувствали неловко да пътуват тук сами или да изследват града през нощта.

Форт Лодърдейл, Флорида, Съединени американски щати

Друг американец в листата, Форт Лодърдейл е прочут със своята другарска атмосфера към ЛГБТ. Много пасажери обаче се оплакват, че на локалните поданици им липсват връзка с хората.

Синсинати, Охайо, Съединени американски щати

При Синсинати не става дума безусловно толкоз за хората, що се касае за размера на строителството. Пътуващите се отблъскват от град, който наподобява „ затворен “ през уикенда. Синсинати работи интензивно, с цел да съживи своите квартали с вълнуващи планове и преустройства.

Неапол, Италия

Трудно е да постигнете високи резултати в класацията за пътешестване, когато се намирате сред Рим и Флоренция. Местоположението обаче не е това, което вреди на класирането на Неапол - джебчиите са. Неапол си завоюва неприятна известност на град с висока престъпност и огромен проблем с джебчиите.



Провидънс, Роуд Айлънд, Съединени американски щати

Изкусно, маниакално и явно някак жестоко – Провидънс, Роуд Айлънд, не се харесва просто на  посетителите, които са интервюирани за желания за пътешестване и свободно време.

Бостън, Масачузетс, Съединени американски щати

Един от най-старите градове в Съединени американски щати, Бостън може да се похвали с доста туристически атракции. За страдание, общата атмосфера в града и сдържаното държание на локалните постоянно са разочароващи за посетителите.

Франкфурт, Германия

Франкфурт има едно от най-големите и натоварени летища в света, само че изненадващо летището е и една от аргументите някои пасажери да считат целия град Франкфурт за необщителен. Казват, че летището е доста комплицирано и личният състав е недоброжелателен.

Вашингтон, Съединени американски щати

В столицата на Съединени американски щати не липсват страхотни туристически атракции, доста от които са безвъзмездни. Пътниците обаче от време на време настояват, че улиците на Вашингтон са малко неприветливи.

Маями, Флорида, Съединени американски щати

Момичетата по бикини и слънчевото време не бяха задоволителни, с цел да попречат на този град да се изплъзне на дъното на класацията тази година. „ Сякаш някой е взел най-лошата част от Лос Анджелис и я е намазал с кокосово масло “, написа един екскурзиант.



Пекин, Китай

Дом на съвсем 22 милиона души, Пекин постоянно се възприема като супер пренаселено и бясно място, което – съчетано с прословутото замърсяване – накара читателите на Travel + Leisure да го класират като 11-ия най-недружелюбен град в света.

Кан, Франция

Дом на един от най-бляскавите и влиятелни кино фестивали в света, Кан е прочут с това, че е богат, хубав, само че също по този начин самомнителен и неуместно безценен. Въпреки зашеметяващото си местонахождение на Френската Ривиера, доста пасажери считат този град за необщителен.

Лас Вегас, Невада, Съединени американски щати

Разположен в средата на пустинята Мохаве, Лас Вегас завоюва славата си с помощта на смътната си пищност и обилни осъществявания. Може би това незадълбочено позлатяване кара толкоз доста хора да считат този град за необщителен.

Балтимор, Мериленд, Съединени американски щати

Балтимор към момента има многообразие от забавни неща, които да предложи, от страхотни театри до известни заведения за хранене, само че явно Charm City не е оправдал репутацията си в изследването.

Филаделфия, Пенсилвания, Съединени американски щати

Дори градът на братската обич не постоянно е другарски надъхан. Читателите на Travel + Leisure са имали изключително неприятен опит с груби почитатели на локални спортни тимове.

Ню Йорк Сити, Ню Йорк, Съединени американски щати

Има толкоз доста страхотни неща за правене и разглеждане в Голямата ябълка, само че посетителите постоянно се усещат съкрушени и разочаровани от тълпите тук. Освен това пасажерите рисуват нюйоркчани като недружелюбни и безполезни хора.

Лос Анджелис, Калифорния, Съединени американски щати

Постоянното слънчево греене не оказа помощ на резултата на Лос Анджелис в изследването, защото калифорнийският мегаполис бе определен за петия най-недружелюбен град в света. Докато Ел Ей е цялостен с добре изглеждащи хора, доста от тях наподобяват претенциозни, груби и безполезни.

Марсилия, Франция

Вторият по величина град във Франция, Марсилия, в последно време е очевидец на културно възобновление, само че доста пътешественици към момента го намират за много занемарен и замърсен. Но макар ниската оценка за приятелско отношение, градът към момента се счита за доста по-спокоен от Париж.

Санкт Петербург, Русия

Въпреки че Санкт Петербург е прочут като най-западния съветски град и е дом на голям брой първокласни туристически обекти, в това число и на най-големия музей в света, посетителите са малко разочаровани от срещите си с локалните поданици.



Атлантик Сити, Ню Джърси, Съединени американски щати

Атлантик Сити е положително място за тези, които обичат да залагат и да се забавляват. Пътуващите обаче предизвестяват, че ще би трябвало да търпите груби и забързани хора на всички места към вас.

Москва, Русия

Москва несъмнено има какво да предложи във връзка с забележителности и просвета, само че локалните поданици не са доста потребни, което – съчетано с прословутия неприятен трафик на града и общата атмосфера на отчуждение – способства за ниското му класиране.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР