Когато пътуваме, особено със самолет, кожата ни много лесно се

...
Когато пътуваме, особено със самолет, кожата ни много лесно се
Коментари Харесай

Да пътуваме като Наоми Кембъл

Когато пътуваме, изключително със аероплан, кожата ни доста елементарно се дехидратира и остава в неприятно положение.

Наоми Кембъл обожава да пътува, както тя самата признава във новото видео в канала си. Но макар че целият развой й носи наслаждение, тя осъзнава, че има доста детайлности, за които би трябвало да се погрижи, когато е на път. Затова си е съставила рутина, от която всички можем да се поучим, и в този момент я споделя с нас.

Първата наложителна стъпка е да дезинфекцира всичко към нея – без значение в какъв аероплан пътува и какъв брой е платила за билета, тя желае да е сигурна, че ще е заобиколена от чиста среда. Изважда ръкавиците си и с мокри кърпички почиства всяка част към нея, която мисли, че може да допре.

След това прибавя и було за седалката, тъй че да направи атмосферата по-приятна и проветрива за нея, а и още веднъж, с цел да се защищити от бактерии.

Когато е подготвена да се настани, тя поставя лична санитарна маска.  “Няма значение дали самолетът, с който пътувам е частен или не. Щом излети, хората стартират да кихат и кашлят, което популяризира бактерии, и мисля, че моята рутина ми оказва помощ да се защищавам от тях ”, споделя супермоделът.

През останалата част на полета тя нанася маски за лице, които да пазят кожата й хидратирана – постоянно пътува с най-малко два разнообразни типа. Освен това, сходно на множеството от нас, си похапва Harribo и Twix, които си е купила от безмитната зона. Да не забравяме и последната значима част – от самото начало пие доста вода, с цел да пази тялото и кожата си хидратирана.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР