Когато обявиха плановете си да се оттеглят от кралските си

...
Когато обявиха плановете си да се оттеглят от кралските си
Коментари Харесай

Хари и Меган може да печелят по 100 000 долара за публикация в Instagram

Когато оповестиха проектите си да се отдръпват от кралските си отговорности Хари и Меган подчертаха, че считат да реализират „ финансова самостоятелност “ . Тогава мнозина се запитаха, дали младото семейство ще успее да поддържа високия си стандарт на живот без да разчита на пари от кралската хазна. Оказва се, че това няма да е доста мъчно, в случай че двамата съумеят да осъществят дори част от бизнес самодейностите си. Вижте в канала във vbox7:

Сред многочислените им благоприятни условия за приходи е и профила им в Instagram @sussexroyal, който може да им обезпечава доста положителни доходи.

Според калкулации на Inzpire.me, платформа за маркетинг на инфлуенсъри, Instagram профилът на двойката @SussexRoyal, който има 11.2 милиона почитатели, има капацитета да им носи по 100 хиляди $ за всяка тяхна спонсорирана обява. Прогнозата се основава на маркетингов разбор на техния профил и на обстоятелството, че почитателите му се усилиха избухливо през последните месеци.

Главният действен шеф на Inzpire Мари Мостад съобщи, че акаунтът @SussexRoyal е претърпял бърз напредък, откакто медиите разпространиха новините за отдръпването на Хари и Меган от кралското семейство. Каква е повода за този растеж? Хората са разчувствани да следят в действително време протичащото се на Хари и Меган и най-много прехода им от кралски персони към идващият стадий от живота им.
               

A post shared by (@sussexroyal) on Jan 8, 2020 at 10:33am PST

За да подчертае какъв брой доста се интересуват хората от тази смяна в статуса на Хари и Меган, Мари Мостад дава за съпоставяне Instagram профила на принц Уилям и Кейт Мидълтън @KensingtonRoyal, който съгласно разбора може да печели двойно по-малко сега - единствено по 50 хиляди $ от спонсорирана обява.

Разбира се, откакто Хари и Меган публично стартират своя нов живот тази пролет, профилът им в Instagram към този момент няма да се назовава „ @SussexRoyal “. Двойката разгласи, че към този момент няма да употребява думата „ кралски “ (royal) за свои марки и комерсиални цели. Това стана след възбрана издадена от кралицата, която двамата одобриха, въпреки и с коментар, че в чужбина могат да употребяват каквото име желаят за своите марки.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР