Когато нямате настроение за изморителни креватни упражнения и засукани пози

...
Когато нямате настроение за изморителни креватни упражнения и засукани пози
Коментари Харесай

Най-удобните секс пози за мързеливите

Когато нямате въодушевление за изморителни креватни извършения и засукани пози от Камасутра, може да опитате някое от следните положения, които са хем комфортни, хем доставят наслаждение.

След края на дългия работен ден сте капнали от отмалялост и нямате предпочитание за дейности, които изискват прекомерно изпитание? Не се тревожете, тук сме подбрали за вас 6 секс пози, при които няма потребност да се напрягате. Все отново мързеливият секс е за предпочитане пред никакъв!

1. Мързелив секс лице в лице

Ах, каква приятна отмала! Партньорите лягат комфортно лице в лице и всеки увива краката си към другия. Заради близкия физически контакт тази поза е доста възбуждаща, като също така разрешава да се гледате в очите и да си разменяте нежни целувки.

2. Интензивна и комфортна: поза лотос

Мързеливите същински се любуват на тази комфортна поза. Мъжът обляга гърба си на стената и протяга крайници напред. Може да седне и по турски. Жената се настанява в скута му. Тази поза допуска огромна непосредственост и двамата може да се гледат в очите по време на акта. Позата лотос е изключително интензивна, като освен това не изисква доста придвижвания.

3. Идеална за тези, които не обичат да се напрягат: опростена кучешка

Класическата кучешка поза е малко изморителна за ленив секс. Има обаче опростена версия, наречена още „ слонска поза “. Жената ляга по стомах, а мъжът, също по стомах, ляга върху нея. В това състояние той задава скоростта и дълбочината на навлизане.  Още по-удобно е, в случай че дамата пъхне възглавница под таза си, с цел да го повдигне. Мъжът може да гали шията и гърдите й, с цел да придаде по-голяма деликатност на акта. Предимството на тази поза е, че обезпечава необикновен оргазъм.

4. Класика за мързеливи: мисионерска поза

Мисионерската поза е идеална за мързеливите, тъй като не изисква интензивни придвижвания. Най-вече тя може да лежи отпуснато  и да се любува, до момента в който мъжът несъмнено прави по-голямата част от работата.

5. Секс поза „ мързеливката ": името приказва единствено за себе си!

Тя ляга комфортно по тил, а той коленичи сред разтворените й крайници и подвига бедрата й върху раменете си. При това се обляга обратно на ръцете си и  задава темпото, до момента в който тя си лежи умерено. В тази поза двамата могат да впият очи един в различен, а пък той има страхотна панорама към цялото тяло на партньорката си, както и тя към неговото.

6. Заблудената ездачка

Тази поза също е подобаваща за тези, които харесват спокойния секс и нямат предпочитание да си кълчат крайниците. Освен това е щадяща за ставите на дамата и е идеална за бременни. Жената възсяда легналия по тил мъж и задава темпото. Друго преимущество е, че по този начин клиторът на партньорката се подтиква изключително интензивно, а той би могъл да я глези в допълнение с ръка.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР