Когато някой се държи с теб така, сякаш си просто

...
Когато някой се държи с теб така, сякаш си просто
Коментари Харесай

Когато някой се държи с теб така…

Когато някой се държи с теб по този начин, като че ли си просто една от вариантите в живота му, улесни го да направи избор, като се махнеш от живота му. И махнеш него от своя.

Когато някой се държи с теб по този начин, че да си задаваш въпроса какъв брой още ще издържиш да го обичаш, освободи се от него. Дори да го обичаш.

Когато някой се държи с теб по този начин, че да се питаш почита ли те въобще, разбери, че не ти е необходим отговор, щом въобще си задаваш този въпрос. Реторичните въпроси съдържат отговора в себе си, нали?

Когато някой се държи с теб по този начин, че да те кара да затваряш по малко сърцето си, погрижи се за сърцето си, като го затвориш изцяло за него и го отвориш за себе си. А след това и за някой различен, който също ще отвори своето за теб.

Когато някой се държи с теб по този начин, че да се чувстваш зле, осъзнай, че няма по какъв начин в живота ти да се случват позитивни неща, до момента в който си с хора, които ти работят отрицателно. Не забравяй, че, с цел да промениш живота си, би трябвало да промениш чувствата си.

Когато някой се държи с теб по този начин, че да се бориш за всеки момент внимание, време е да насочиш вниманието си другаде. Не позволявай на хора, които са почасово в живота ти, да имат непрекъснато наличие в него.

Когато някой се държи с теб по този начин, че да се съмняваш в цената си, напомни си, че слънцето не понижава силата си, единствено тъй като го гледаме през затъмнени очила. Проблемът е в този, който гледа, а не в това, което гледа.

Когато някой се държи с теб по този начин, че да четеш текстове като този, време е да си тръгнеш от него! За да тръгнеш към себе си!

Автор: Неизвестен

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР