„Когато нищо не помага и предаването върви към пълен провал,

...
„Когато нищо не помага и предаването върви към пълен провал,
Коментари Харесай

Изненада!Нов панелист при Гала

„ Когато нищо не оказва помощ и предаването върви към цялостен неуспех, вкарай дете или куче и нещата се ще оправят “ . До тази холивудска максима, която не един път е спасявала филми и шоу, прибягна и екипът на „ На кафе “, видя първи Hotnews.bg. Гала разгласи влизането в предаването на нов панелист-симпатичното младо куче Рей, което ще остане най-малко до края на сезона. Четириногото стартира свободно да се разхожда из студиото и да души останалите си „ сътрудници “, до момента в който те му се радваха.



Hotnews.bg напомня, че и други излъчвания са има куче в студиото си като „ Господари на ефира “, само че там хайвайнчетата бяха безпризорни от фондация за развъждане на бездомни кучета и Мария Игнатова и Димитър Рачков им търсеха дом.



В настоящия случай Гала изясни, че животното ще оказва помощ за положителното въодушевление и по този начин без думи удостовери слуховете от месеци, че предаването в този си формат няма задоволително рейтинг. Явно Рей ще би трябвало още веднъж да върне любовта на феновете към „ На кафе “.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР