Когато ние, бедните, си представяме момент, в който да сме

...
Когато ние, бедните, си представяме момент, в който да сме
Коментари Харесай

Луксозна сухоземна „яхта” на 6 колела

Когато ние, бедните, си представяме миг, в който да сме червиви от пари, надали ще има ден от седмицата, в който да скучаем. Луксозни яхти, хеликоптери, супер скъпи коли… Но евентуално тези хора, които имат всичко това, се уморяват от рутината, че могат да си купят всичко. Затова те се вманиачават по нещата, които е по-трудно да получат. Едно от тях е Range Rover SLT.

Тази впечатляващи сухоземна „ яхта” е дело на T.Fotiadis Design. Предназначена е за супер богатите. SLT идва от Superyacht Land Tender и концепцията е, че хората, описвани като „ посланици на стила”, ще употребяват 6-колесния Range Rover като сухоземен сурогат на своя плаващ хотел, до момента в който е на док.

T.Fotiadis Design нормално се придържат към конструирането на яхти, само че в този момент са добавили тази спомагателна ос към Range Rover. Така тази първокласна лимузина към този момент е по-дълга от Ford Transit.

Да, SLT няма офроуд качествата на Mercedes-Benz G63 6x6, само че пък последният не предлага луксът, който търсят богатите. А и 3,7-тонния Benz може да потопи яхтата, в случай че някой реши да го транспорти до емирствата, с цел да се позабавлява с него в пясъците.

Луксозният всъдеход ще бъде показан по време на яхтеното ревю в Монако през септември. Интересно е дали ще се предложи да продажба, или пък притежателите му ще глезят с него единствено клиентите си. И в двата случая наподобява впечатляващо.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР