Когато не се говори за дължината на роклите й, Бриджит

...
Когато не се говори за дължината на роклите й, Бриджит
Коментари Харесай

Бриджит Макрон в центъра на изключително тревожна измама


Когато не се приказва за дължината на роклите й, Бриджит Макрон, макар себе си, е в центъра на измамата на някои козметични марки. След като безшумно, без доста звук се завърна от пътуването си до Съединените щати, брачната половинка на президента е била известена за скица, която понастоящем се прави зад тила й. Използвайки облика й без нейно единодушие, компанията в действителност е продала кремове срещу бръчки на десетки французи", което е "страхотна измама", оповестява през днешния ден "Паризиен".

След като получи двайсетина писма по пощата, Бриджит Макрон разбра, че става нещо гадно. "Това дойде така", споделя една от жертвите пред ежедневника. Тя показа, че в писмото се обяснявало, че госпожа Mакрон е обвързвана с компанията и че госпожа Обама и госпожа Бруни са положителни клиенти, и аз взех решение, че това е сериозно". Трябва да се каже, че измамата е сносно създадена. За да продаде продуктите си, обвинената марка пресъздава уеб страници със същото оформление като доста съществени източници на информация и следене на историята на триумфа за това "решение срещу бръчки, което би могло да промени промишлеността за грижа за кожата винаги".

Когато жертвите най-сетне минаха поръчването на безвъзмездни образци, за няколко разноски за доставка, те най-сетне откриха, че неумишлено са се абонирали за абонамент на артикул на стойност 88 евро.

"Аз даже не ги отворих, споделя очевидецът на делото. Мислех, че това в действителност е змийски прахуляк! Те ми дадоха адреса да върна пакета в Кипър, в град Ларнака, на доста добре определено име". /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР