Когато нахлуването в Украйна започна през февруари 2022 г., някои

...
Когато нахлуването в Украйна започна през февруари 2022 г., някои
Коментари Харесай

Владимир Путин чака времето си с наближаването на годишнината от конфликта в Украйна

Когато нахлуването в Украйна стартира през февруари 2022 година, някои анализатори предвидиха, че може да отнеме единствено три дни на съветските сили да завладяват столицата Киев.

В момента, в който войната навлиза в третата си година, съветският президент Владимир Путин наподобява се пробва да обърне този първичен неуспех в своя изгода, като чака време и чака западната поддръжка за Украйна да отслабне, до момента в който Москва поддържа непрекъснатия си боен напън фронтовата линия.

По-дългата времева линия на господин Путин към момента има своята противоположна страна, като спорът нанесе тежки жертви на Русия, като изтощи нейните стопански и военни запаси и подхранва общественото напрежение даже след гибелта на затворения съветски опозиционен водач Алексей Навални служи като смразяващо увещание за безмилостното потушаване на инакомислещите от страна на Кремъл.

Г-н Путин неведнъж е алармирал, че желае да договаря за преустановяване на боевете, само че предизвести, че Русия ще резервира своите облаги.

...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР