Когато на хоризонта се появи нов мъж, когото харесваме, рано

...
Когато на хоризонта се появи нов мъж, когото харесваме, рано
Коментари Харесай

Защо той не пише пръв, но винаги отговаря на съобщенията ви?

Когато на хоризонта се появи нов мъж, който харесваме, рано или късно си разменяме предложения в обществените мрежи, следим профили, интензивности, пишем си. Вълнуваме се, имаме куп въпроси, упования. Анализираме държанието му и от време на време сме много комплицирани, изключително когато онлайн си приказваме доста добре, само че нормално ние първи му пишем в обществените мрежи.

Каква може да е повода той да дава отговор, само че да не написа пръв? Ето какво отговори на този въпрос дава trafficnews.bg:

Играе своя лична игра

Една от най-честите аргументи той да чака постоянно вие да му пишете е, че е състезател, който се любува на вашето внимание, което повдига егото му. Опитайте се да не му пишете известно време, с цел да видите дали той ще ви потърси.

Поставя граници

Прави това, изключително в случай че скоро се е разделил с някогашната си или е бил засегнат в предишното. Мъжете също като дамите слагат такива прочувствени бариери, когато ги е боязън да не бъдат отхвърлени. Затова му дайте време и не бъдете прекомерно настоятелни и нападателни към него.

Не търси нищо съществено

За някои мъже е задоволително да се държат повърхностно, без да се привързват, задълбочават и влагат време и страсти. Понякога това е индикатор, че той не търси съществено обвързване. Или най-малко не с вас. Ако не поставя старания да ви написа пръв, дава отговор ви малко, може би не желае да оставате с неправилно усещане. Държи се на отдалеченост, тъй като не желае нещата да станат прекомерно емоционално-интимни за вас.

Разговорите ви не са толкоз вълнуващи

В даден миг, даже и да сте си писали занимателни неща, диалозите ви в обществените мрежи може да станат скучни. И това е напълно обикновено и не значи безусловно, че той не ви харесва. Помислете дали има нещо ново, вълнуващо, за което да се заговорите – може би нов филм, книга, ресторант, тематика, която знаете, че вълнува и него.

Среща се с друга

Ако той не е предприемчив по отношение на вас, рядко или в никакъв случай не ви написа пръв, допустимо е към него да има друга, която да го разсейва, да му е по-интересна към сегашния миг.

Не му давате късмет

Това значи да му дадете малко „ въздух “ от вашите известия и това да го стимулира да ви написа. Ако му пишете непрекъснато, той ще загуби интерес.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР