Когато на хоризонта се появи нов мъж, когото харесваме, рано

...
Когато на хоризонта се появи нов мъж, когото харесваме, рано
Коментари Харесай

Женско помагало: Защо той не ви пише пръв, но винаги отговаря на съобщенията

Когато на хоризонта се появи нов мъж, който харесваме, рано или късно си разменяме предложения в обществените мрежи, следим профили, интензивности, пишем си. Вълнуваме се, имаме куп въпроси, упования. Анализираме държанието му и от време на време сме много комплицирани, изключително когато онлайн си приказваме доста добре, само че нормално ние първи му пишем в обществените мрежи. Каква може да е повода той да дава отговор, само че да не написа пръв?

Играе негова игра
Една от най-честите аргументи той да чака постоянно вие да му пишете е, че е състезател, който се любува на вашето внимание, което повдига егото му. Опитайте се да не му пишете известно време, с цел да видите дали той ще ви потърси.

Поставя граници
Прави това, изключително в случай че скоро се е разделил с партньорката си или е бил засегнат в предишното. Мъжете също като дамите слагат такива прочувствени бариери, когато ги е боязън да не бъдат отхвърлени. Затова му дайте време и не бъдете прекомерно настоятелни и нападателни към него.

Не търси нищо съществено
За някои мъже е задоволително да се държат повърхностно, без да се привързват, задълбочават и влагат време и страсти. Понякога това е индикатор, че той не търси съществено обвързване. Или най-малко не с вас. Ако не поставя старания да ви написа пръв, дава отговор ви малко, може би не желае да оставате с неправилно усещане. Държи се на отдалеченост, тъй като не желае нещата да станат прекомерно емоционално-интимни за вас.

Разговорите ви не са толкоз вълнуващи
В даден миг, даже и да сте си писали занимателни неща, диалозите ви в обществените мрежи може да станат скучни. И това е напълно обикновено и не значи безусловно, че той не ви харесва. Помислете дали има нещо ново, вълнуващо, за което да се заговорите – може би нов филм, книга, ресторант, тематика, която знаете, че вълнува и него.

Вероятно се среща с друга
Ако той не е предприемчив по отношение на вас, рядко или в никакъв случай не ви написа пръв, допустимо е към него да има друга, която да го разсейва, да му е по-интересна към сегашния миг.

Не му давате късмет
Това значи да му дадете малко „ въздух “ от вашите известия и това да го стимулира да ви написа. Ако му пишете непрекъснато, той ще загуби интерес.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР