Когато мурзилка номер 1 на републиката, подвизаваща се на Дондуков

...
Когато мурзилка номер 1 на републиката, подвизаваща се на Дондуков
Коментари Харесай

Компромисите са допустими - когато се давиш в блато

Когато мурзилка номер 1 на републиката, подвизаваща се на " Дондуков " 2  и Костя с многото прякори те приканват да върнеш мандата несбъднат - значи би трябвало да направиш тъкмо противоположното. Тук не е Москва, с цел да вършим каквото желае Путин!

Когато Украйна стартира контранастъпление против Русия, а ти си член на Европейски Съюз и НАТО, страната ти не би трябвало да бъде рашистка кочина. Преди войната на Путин обединението " Денков-Габриел " би била отвратителна и невъзможна. Сега може и да е отвратителна, само че само вероятната, с цел да останем от малко малко евроатлантическа страна.

Когато страната ти по конституция е парламентарна република, само че към този момент се е трансформирала действително в президентска такава, то би трябвало да направиш всичко допустимо, с цел да върнеш конституционния режим.  Най-малкото тъй като в президентските републики по света има парламентарен надзор, до момента в който в нашата квазипрезидентска република подобен няма.

Когато основният прокурор се засилва единствено тъй като му е поискана оставката, значи правосъдната промяна е наложителна. Имунитетите и делата на трупчета, по които внезапно има придвижване - след нея.

Когато си направил 5 парламентарни избора за 2 години, е по-добре да изчакаш най-малко година преди шестия избор.

Когато се постанова да понесеш обвинявания, че переш нечий имидж, с цел да изпереш европейския имидж на България и тя да влезе най-сетне в Шенген и еврозоната, значи пералнята би трябвало да се върти на колкото се може по-високи градуси и обороти.

Когато си в евразийско тресавище и ти следва да се удавиш - всички взаимни отстъпки са възможни.  Изчегъртването на тинята, с която си се окалял, ще го правиш, когато излезеш на европейската суша.

Когато си направил взаимни отстъпки, които до неотдавна са били неприемливи, имаш единствено един избор, с цел да ги обясниш - бързи и положителни резутати. Шенген, еврозона, правосъдна промяна - незабавно!
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР